Universal Music - Your Music Ondemand

SOUNDTRACK ‘MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN’ OP 13 JULI UIT

Dinsdag, 15 mei 2018

SOUNDTRACK ‘MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN’ OP 13 JULI UIT

Op vrijdag 13 juli komt de soundtrack van ‘Mamma Mia! Here We Go Again’ uit. Een week na de release van de soundtrack, geproduceerd door ABBA’s Benny Andersson, volgt de premiere van de gelijknamige filmmusical. Online is er al een eerste track te beluisteren getiteld ‘When I Kissed The Teacher’, uitgevoerd door Lily James en The Dynamos.

Het is alweer tien jaar geleden dat ‘Mamma Mia! The Movie’, een van de meest succesvolle filmmusicals ooit, uitkwam. Van de toenmalige soundtrack gebaseerd op liedjes van ABBA werden wereldwijd meer dan 7,7 miljoen exemplaren verkocht. Ook de nieuwe soundtrack ‘Mamma Mia! Here We Go Again’ staat boordevol ABBA liedjes gezongen door de vertrouwde cast met onder anderen Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård en Julie Walters. Nieuwe rollen zijn er voor onder meer Lily James, Cher en Andy Garcia.

ABBA, één van de meest succesvolle popgroepen ooit, verkocht wereldwijd meer dan 385 miljoen albums. De liedjes van het Zweedse kwartet worden nog altijd volop beluisterd. Na de release van ‘Mamma Mia! The Movie’ in 2008 keerde het album ABBA Gold zestien jaar na dato terug op de nummer 1 positie in de albumlijsten.

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog