Universal Music - Your Music Ondemand

Sam Smith Live in het Apollo Theater te zien op Vevo

Vrijdag, 20 juni 2014

Sam Smith Live in het Apollo Theater te zien op Vevo

De Britse zanger Sam Smith gaf afgelopen dinsdag een spectaculair optreden in het uitverkochte Apollo Theater in New York. Op Vevo zijn sinds vandaag drie nummers uit deze show te bekijken, waaronder de single ‘Stay With Me’. Deze singel is onlangs opnieuw uitgebracht als duet met Mary J. Blige. Zij vergezelde Sam dan ook op het podium bij het optreden in haar thuisstad.

2014 is nu al een succesjaar voor de 21-jarige Engelsman, die in mei zijn debuutalbum ‘In The Lonely Hour’ uitbracht. Begin dit jaar bombardeerde de BBC hem tot ‘Sound of 2014’; de ‘ Sound of…’ is een jaarlijkse, toonaangevende poll van de Britse omroep waarin muziekjournalisten en sleutelfiguren uit de muziekindustrie de grootste talenten van het komende jaar spotten. Die belofte maakte hij direct waar met zijn single ‘Money On My Mind’, waarmee hij een nummer 1-hit in Groot-Brittannië scoorde. Ook  de Verenigde Staten kreeg de ‘king crooner’ aan zijn voeten, zo blijkt uit zijn show in het New Yorkse Apollo Theater.

Na een uitverkocht optreden in de Paradiso begin mei, staat Sam Smith later dit jaar op Lowlands en op 28 november in TivoliVredenburg in Utrecht.

Bekijk hier de live versie van ‘Lay Me Down’ en de akoestische versie van ‘Latch’ tijdens het optreden in het Apollo Theater.

 

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog