Universal Music - Your Music Ondemand

Mary J. Blidge releast op 28 april haar nieuwe album

MJB

Negenvoudig Grammy winnares, Golden Globe genomineerde en multiplatinum R&B legende Mary J. Blidge brengt haar dertiende studio album op 28 april uit: ‘Strength Of A Woman’. In combinatie met DJ Camper, Bam, Hit-Boy, en Kaytranada, zal het album samenwerkingen bevatten met Kanye West, Quavo (van Migos), DJ Khaled en Missy Elliot (naast nog vele anderen).

Bekijk

Nieuwe single The Kooks ‘Be Who You Are’ nu verkrijgbaar

The Kooks Best Of

In navolging van de aankondiging van hun ‘Best Of’ headline tour, die in minder dan een week was uitverkocht, maken The Kooks bekend dat ze op vrijdag 19 mei a.s. een album uitbrengen met daarop een verzameling van hun grootste hits. Op ‘The Best of…So Far’ komen klassiekers voorbij als ‘Naive’, ‘She Moves In Her Own Way’ en ‘Bad Habit’ maar ook twee nieuwe nummers: de single ‘Be Who You Are’ en ‘Broken Vow’.

Bekijk

Jamiroquai terug met nieuw album 'Automaton'

The return of the space cowboy: Jamiroquai komt met nieuw album ‘Automaton’

Vandaag komt het langverwachte nieuwe album van Jamiroquai uit, getiteld ‘Automaton’. Bijna vijfentwintig jaar na zijn debuut en zeven jaar na zijn laatste studioalbum keert Jamiroquai terug met misschien wel zijn meest dansbare album sinds het met multi-platina bekroonde album ‘A Funk Odyssey’ (2001).

Bekijk

Lorde komt met nieuw album

Lorde komt met nieuw album

Na de triomfantelijke terugkomst van Lorde met de single ‘Green Light’, komt de zangeres op 16 juni met haar album ‘Melodrama’. Op dit album is ook de single ‘Liability’ te vinden.

Bekijk

De dijk komt met nieuw album ‘groef’

De dijk komt met nieuw album ‘groef’

Met de nieuwe single ‘Liefje Liefje’ zet De Dijk de toon voor ‘Groef’, een album vol klassiekers en minder bekende nummers, die helemaal anders klinken dan voorheen. Er is daarnaast ook nieuw werk op het album te horen. ‘Groef’ is vanaf vandaag al te bestellen en komt op vrijdag 24 maart a.s. uit.

Bekijk

Thomas Azier brengt nieuwe single ‘Gold’ uit

Thomas Azier Gold

Thomas Azier brengt de single ‘Gold’ uit. Het nummer is afkomstig van zijn nieuwe album ‘Rouge’ dat op vrijdag 12 mei wordt uitgebracht.

Bekijk

Jamiroquai terug met spectaculaire videoclip bij nieuwe single ‘Cloud 9’

Jamiroquai terug met spectaculaire videoclip bij nieuwe single ‘Cloud 9’

Jamiroquai lanceert vandaag de videoclip behorende bij hun nieuwe single ‘Cloud 9’. Het nummer is afkomstig van het album ‘Automaton’ dat op vrijdag 31 maart verschijnt.

Bekijk

Katy Perry lanceert videoclip ‘Chained To The Rhythm’

Katy Perry verbreekt Spotify-record met single ‘Chained To The Rhythm’

De videoclip van Katy Perry’s nieuwe single ‘Chained To The Rhythm’ is in première gegaan. De videoclip is geregisseerd door Matthew Cullen die eerder al verantwoordelijk was voor de spectactulaire clips van ‘Dark Horse’en ‘California Gurls’.

Bekijk

Take That terug met nieuwe single ‘Giants’ en aankondiging album

Take That

Take That brengt de nieuwe single ‘Giants’ uit. Het nummer is afkomstig van het nieuwe album ‘Wonderland’ dat op vrijdag 24 maart verschijnt.

Bekijk

Maggie Rogers brengt debuut EP ‘Now That The Light Is Fading’ uit

Maggie Rogers

De Amerikaanse singer-songwriter Maggie Rogers heeft haar debuut EP ‘Now That The Light Is Fading’ uitgebracht. Uiteraard ontbreekt het nummer ‘Alaska’,waar de zangeres vorig jaar wereldwijd doorbrak, niet.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog