Universal Music - Your Music Ondemand

NIEUWE SINGLE VOOR JASPER ERKENS

Jasper Erkens

Songwriter en producer Jasper Erkens presenteert zijn nieuwe single en video ‘Nothing Could Stop Us’, afkomstig van zijn nieuwe album, dat later dit jaar verschijnt.

Bekijk

LUIS FONSI VOERT INTERNATIONALE HITLIJSTEN AAN MET ‘DESPACITO’

Luis Fonsi

Video ‘Despacito’ meer dan 1,2 miljard views op Youtube

Bekijk

DEBUUTALBUM VOOR YOUTUBE STER DJAMILA

Djamila

Het veelzijdige tieneridool Djamila, bekend geworden door haar YouTube kanaal ‘MeisjeDjamila’, presenteert haar nieuwe single ‘Breathe’, afkomstig van haar debuutalbum ‘GIRL’, dat op vrijdag 23 juni a.s. uitkom

Bekijk

Nieuw Album Helene Fischer op 12 mei uit

Helene Fischer

De Duitse zangeres Helene Fischer brengt op vrijdag 12 mei a.s. haar nieuwe studioalbum uit, dat als titel haar eigen naam zal dragen, ‘Helene Fischer’. Het is het eerste nieuwe werk van de zangeres in drieënhalf jaar tijd en haar achtste album tot nu toe. Van haar vorige album ‘Farbenspiel’ zijn in totaal meer dan drie miljoen exemplaren wereldwijd verkocht

Bekijk

Metallica kondigt 'Now That We're Live' repetitie special aan

Metallica 26 10 16

Metallica kondigt hun special ‘Now That We’re Live’ aan; een rechtstreeks verslag van de generale repetitie van hun WorldWired Tour 2017, vanuit M&T Bank Stadium in Baltimore (USA), dat exclusief wordt uitgezonden op Facebook Live middels een livestream. De lokale datum en tijd is dinsdagavond 9 mei a.s. om 9PM EST. Nederlandse fans kunnen woensdagochtend 10 mei om 04.00 uur inschakelen op Facebook Live om een voorproef te krijgen van de wereldtournee, die de band in september voor twee shows naar Nederland brengt.

Bekijk

FILM VIEWING: J. Cole's HBO film '4 Your Eyez Only' op YouTube

J Cole

De HBO film van rapper en producer J. Cole, getiteld ‘J. Cole: 4 Your Eyez Only’ is vanaf nu online te bekijken via het youtube kanaal van Cole’s label Dreamville. De film, mede geregisseerd door Scott Lazer en Cole zelf, geeft meer inzicht in de achtergrond van Cole’s gelijknamige album. De film gaat over de frustraties die leven onder de inwoners met een laag inkomen van onder meer Baton Rouge, Ferguson (Missouri) en Cole’s woonplaats Fayetteville (North Carolina). In essentie laat de film de effecten zien, die het huidige politieke en sociale klimaat op deze inwoners heeft.

Bekijk

ALEX AIONO BRENGT NIEUWE SINGLE ‘QUESTION’ UIT

Alex-Aiono

Het 21-jarige multi-talent Alex Aiono, bekend van een van de snelst groeiende Youtube kanalen ter wereld, presenteert zijn nieuwste single ‘Question’. Het liedje is de opvolger van zijn succesvolle debuutsingle ‘Work The Middle’.

Bekijk

Shawn Mendes komt met nieuwe single 'There's Nothing Holdin' Me Back'

Shawn Mendes_Nothing Holding Me Back

‘There’s Nothing Holdin’ Me Back’ is nu te beluisteren. Zijn wereldtour ‘Illuminate’ start op 27 april.

Bekijk

De nieuwe single van Fais 'Ask Me Tomorrow' is uit

Fais Ask Me Tomorrow

Zanger, pianist en songwriter Fais, bekend van zijn eerdere samenwerkingen met Afrojack, brengt vandaag zijn eerste eigen single uit, getiteld: ‘Ask Me Tomorrow’.

Bekijk

Beth ditto brengt solo album ‘Fake Sugar’ uit op 16 juni

BETH DITTO BRENGT SOLO ALBUM ‘FAKE SUGAR’ UIT OP 16 JUNI

Single ‘Fire’ vanaf vandaag te beluisteren. Na een carrière van zeventien jaar als frontvrouw van garage-punkband the Gossip, kondigt Beth Ditto vandaag aan dat haar soloalbum ‘Fake Sugar’ op 16 juni a.s. verschijnt. De eerste single ‘Fire’ is vanaf nu te beluisteren. Gisteren was Ditto’s ‘Fire’ voor het eerst te horen op BBC Radio 1 als “Hottest Record in the World”. Het album ‘Fake Sugar’ is vanaf vandaag al te bestellen.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog