Universal Music - Your Music Ondemand

Debuutalbum van John Newman in oktober uit

John Newman

John Newman is pas 22 jaar oud, maar heeft in Groot-Brittannië al twee enorme hits op zijn naam staan: ‘Feel The Love’ (met Rudimental) en zijn solodebuut ‘Love Me Again’. ‘Love Me Again’ is in Groot-Brittannië een van de grootste hits van het jaar en ook daarbuiten een succes. In veertien landen stond het nummer met het onweerstaanbare gitaarrifje en de opzwepende violen op 1 bij iTunes.

Bekijk

Video bij nieuwe Eminem-single ‘Berzerk’ nu online

Eminem - Berzerk

Eminem is terug! ‘The Marshall Mathers LP 2’ (‘MMLP2’) komt dinsdag 5 november uit en de eerste single van het album is ‘Berzerk’. De titel van Eminem’s plaat doet vermoeden dat de rapper het album als de ware opvolger ziet van zijn grote doorbraakplaat ‘The Marshall Mathers LP’ uit 2000. Het album werd geproduceerd door Dr Dre en Rick Rubin.

Bekijk

Robbie Williams swingt weer op ‘Swings Both Ways’

Robbie Swings Both Ways

Robbie Williams brengt op vrijdag 15 november zijn nieuwe album ‘Swings Both Ways’ uit. Op het album, de opvolger van ‘Swing When You’re Winning’ uit 2001, staan naast een aantal klassiekers uit het swing-tijdperk ook een zestal nieuwe nummers. Met Lily Allen zingt Robbie ‘Dream A Little Dream’, op ‘Little Green Apples’ is Kelly Clarkson te horen en Olly Murs doet mee op ‘I Wan’na Be Like You’. Nieuwe nummers zijn onder meer ‘Soda Pop’ (met Michael Buble) en de titeltrack ‘Swings Both Ways’, die hij samen met Rufus Wainwright zingt. Robbie schreef de nieuwe nummers samen met Guy Chambers, met wie hij voor het eerst sinds 2009 weer samenwerkt en die het album ook produceerde.

Bekijk

Anouk brengt gloednieuwe single ‘Wigger’ uit

Anouk heeft vorige week een lyric video gepost van haar nieuwe single ‘Wigger’. Op Facebook legt ze uit waarom ze het nummer, dat gaat over vooroordelen, zo heeft genoemd en wat de term volgens haar betekent. ‘Wigger’ is een compleet nieuw nummer dat de zangeres slechts een paar weken geleden schreef. De single is sinds vrijdag digitaal overal verkrijgbaar.

Bekijk

Het oeuvre van The Beach Boys in chronologische volgorde

Beach Boys

De veelzijdigheid van de muziek van The Beach Boys is ongeëvenaard in de popmuziek.

Bekijk

Concert Robbie Williams live te zien in de bioscoop

Robbie Williams

Heb je het concert van Robbie Williams vorige maand in de ArenA gemist? Of wil je de show gewoon nóg een keer live zien? Noteer dan dinsdag 20 augustus alvast in je agenda.

Bekijk

De tegenstrijdige boodschap van Lady Gaga

Lady Gaga - Applause

Lady Gaga postte maandag een video op YouTube waarin ze fans oproept vooral NIET haar nieuwe single en album te kopen.

Bekijk

Hoofdrol MainStreet in nieuwe game

MainStreet

Mainstreet speelt de hoofdrol in de nieuwe ING Fame Game. Met het spel maken fans kans op een rol in de nieuwe videoclip van de Nederlandse boyband.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog