Universal Music - Your Music Ondemand

KENSINGTON ONTVANGT DUBBEL PLATINA VOOR ‘CONTROL’

Kensington Dubbel Platina

Het album ‘Control’ van Kensington heeft de dubbel platina status behaald. De Utrechtse band ontving de award uit handen van presentator Humberto Tan tijdens de live-uitzending van RTL Late Night. De vier bandleden van Kensington waren te gast om over hun hoogtepunten van het komend Europese festivalseizoen te praten en speelden er live hun huidige single ‘Bridges’.

Bekijk

KATY PERRY BELEEFT SUCCESVOLSTE ALBUMSTART // ‘WITNESS’ BINNEN OP 1 IN BILLBOARD 200

Katy Perry Witness

Deze week komt Katy Perry’s nieuwe album ‘Witness’ binnen in op de nummer 1 positie in de Amerikaanse albumlijst Billboard 200. De popzangeres, eerder deze week nog de eerste persoon ooit op Twitter die de magische grens van 100 miljoen volgers bereikte, beleeft de meest succesvolle albumstart van een vrouwelijke artiest dit jaar. Zo domineert ze niet alleen de Billboard 200 lijst, ook in de ‘Top Current Album’ en de ‘Current Pop Album’ lijsten van hetzelfde toonaangevende muziekplatform staat Katy Perry’s nieuwste album op nummer één. Wereldwijd staat ‘Witness’ ook nog eens in 46 landen bovenaan de iTunes lijst.

Bekijk

COUNTRYPOP ICOON SHANIA TWAIN TERUG MET NIEUWE SINGLE

Shania Twain album cover

Shania Twain, al drie decennia lang de best verkopende vrouwelijke country artiest aller tijden, keert terug met een gloednieuwe single ‘Life’s About To Get Good’. De single is afkomstig van het nieuw te verschijnen album ‘Shania NOW’, dat op vrijdag 29 september uitkomt, haar vijfde studio album en de eerste sinds ‘Up’ uit 2002.

Bekijk

HALSEY TREEDT OP TIJDENS LOWLANDS

Halsey Album

Deze zomer speelt Halsey voor het eerst op het Lowlands Festival in Biddinghuizen.

Bekijk

KATY PERRY’S NIEUWE ALBUM WITNESS IS UIT

Katy Perry Witness

Katy Perry heeft haar nieuwe album ‘Witness’ gelanceerd. Op dit album kijkt ze terug op de veranderingen in haar eigen leven en in die van de wereld om haar heen met songs die zowel uitdagen als inspireren. Ze schreef alle 15 openhartige nummers zelf en werkte samen met een aantal grote namen. Het album bevat de hits ‘Chained To The Rhythm’ met Skip Marley, ‘Swish Swish’ met Nicki Minaj en ‘Bon Appétit’ met Migos. Met de video van ‘Bon Appétit’ brak Katy een nieuw persoonlijk record; de video werd meer dan 100 miljoen keer bekeken in slechts 18 dagen. De drie singles zijn op Spotify inmiddels meer dan 290 miljoen keer gestreamd.

Bekijk

LIAM PAYNE BRENGT EERSTE SOLO SINGLE UIT

Liam Payne

De 23-jarige Britse singer-songwriter en voormalig One Directioner Liam Payne brengt zijn eerste solo single uit, getiteld ‘Strip That Down’. Het liedje is geschreven door Liam zelf in samenwerking met Ed Sheeran en songwriter Steve Mac, met wie Liam eerder heeft samengewerkt. Rapper Quavo van hip hop sensatie Migos neemt een deel van de vocalen voor zijn rekening.

Bekijk

NIEUW ALBUM KATY PERRY ‘WITNESS’ OP 9 JUNI UIT

Katy Perry Bon Pack

Superster Katy Perry maakte bekend dat haar nieuwe album ‘Witness’ op vrijdag 9 juni a.s. uit zal komen. Ze kondigde ook aan komend najaar op tournee te gaan. Wanneer de popster Europa aandoet, is nog niet bekend. Met de nieuwe en spraakmakende single ‘Bon Appétit’ feat. Migos, de opvolger van Katy’s eerste single ‘Chained to the Rhythm’, vestigde ze onlangs een persoonlijk record.

Bekijk

NIEUW ALBUM ‘ROUGE’ VAN THOMAS AZIER IS UIT

Thomas Azier Rouge

Het langverwachte tweede album ‘Rouge’ van Thomas Azier is uitgekomen. Waar Azier’s met platina bekroonde debuut ‘Hylas’ nog in de industriële barakken van Berlijn was ontstaan en opgenomen, toog Azier voor ‘Rouge’ grotendeels naar Parijs. Ook qua geluid vaart Azier een nieuwe koers, zoals op de single ‘Talk to me’ is te horen.

Bekijk

NIEUWE SINGLE HARDWELL FEAT. AUSTIN MAHONE

Hardwell Austin Mahone

De nieuwe single van Hardwell is uit, getiteld ‘Creatures of the Night’. Het is een samenwerking met YouTube-fenomeen Austin Mahone. De single beleefde onlangs zijn wereldwijde debuut op de mainstage van het Ultra Music Festival in Miami, Florida (VS) tijdens Hardwell’s optreden.

Bekijk

NIEUW ALBUM IMAGINE DRAGONS ‘EVOLVE’ UIT OP 23 JUNI

Imagine Dragons Evolve

De Amerikaanse indie rockband Imagine Dragons brengt deze zomer, op vrijdag 23 juni, hun nieuwe album ‘Evolve’ uit. Met de vorige single ‘Believer’ en hun huidige single ‘Thunder’ geeft de band een voorproef van het nieuw te verwachten werk. Zondag 4 juni a.s. is Imagine Dragons te zien op het Pinkpop festival in Landgraaf.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog