Universal Music - Your Music Ondemand

100x Liefde 2014

100x Liefde 2014

Eind januari verschijnt ‘100x Liefde 2014’ een compilatie met de mooiste, bekendste en populairste liedjes rond dit thema verzameld.

Bekijk

Verzamelalbum en uitgebreide tournee van Cristina Branco

Verzamelalbum en uitgebreide tournee van Cristina Branco

Onlangs verscheen van Cristina Branco het nieuwe album ‘Idealist’, een overzicht van zeventien jaar prachtige, eigentijdse muziek van de Portugese fado-zangeres. Het album bestaat uit drie cd’s en daarop staan tevens een aantal nieuwe nummers. Vanaf donderdag 6 maart doet Cristina Branco ons land aan; tot en met eind april geeft ze maar liefst 26 concerten in Nederland.

Bekijk

And the Grammy-winner is…

Grammy

Eind januari vond “music’s biggest night” weer plaats, zoals de organisatie van de Grammy’s de award-uitreiking zelf noemt. Een van de grote winnaars van de avond was Lorde. De Nieuw-Zeelandse singer-songwriter ging naar huis met twee van de belangrijkste prijzen; die voor ‘Song Of The Year’ en ‘Best Pop Solo Performance’. Daarnaast maakt het 17-jarige talent indruk met een ingehouden, minimalistische versie van haar hit ‘Royals’.

Bekijk

DI-RECT lanceert nieuwe single 'Invinceble'.

DI-RECT lanceert nieuwe single 'Invinceble'

Eind januari 2014 lanceert DI-RECT een nieuwe single, getiteld ‘Invincible’. Het is de eerste track van het later dit jaar te verschijnen nieuwe album. De bijbehorende clip is gemaakt door Frank van der Steen, die eerder al diverse clips voor DI-RECT regisseerde.

Bekijk

Frank Sinatra With Love

Frank Sinatra With Love

Op ‘Sinatra, With Love’ zijn zestien tijdloze ballads en swingende standards van “Ol’ Blue Eyes” Frank Sinatra verzameld.

Bekijk

Debuutalbum van Disney-ster Zendaya verschijnt in april

Debuutalbum van Disney-ster Zendaya verschijnt in april

Nog een nieuwe ster aan het Disney-firmament: Zendaya. Deze 18-jarige zangeres, actrice en danseres is vooral bekend van de Disney-sitcom ‘Shake It Up’. In april verschijnt haar titelloze debuutalbum, waarvan de eerste single ‘Replay’ al in februari uitkomt.

Bekijk

Gare Du Nord Collected

Gare Du Nord Collected

Gare du Nord krijgt op vrijdag 31 januari in Muziekgebouw Eindhoven uit handen van harpiste Lavinia Meijer meervoudig platina uitgereikt voor hun albums 'Love For Lunch' en 'Sex 'n' Jazz'.

Bekijk

Documentaire over Swedish House Mafia in première tijdens SXSW

Swedish House Mafia

De organisatie van het South By Southwest (SXSW) maakte deze week bekend dat ‘Leave The World Behind’, een documentaire over Swedish House Mafia, tijdens het festival in première gaat.

Bekijk

Ilse DeLange brengt nieuwe single ‘When It’s You’ uit, vanaf februari op tournee

Ilse DeLange - When its you

Aanstaande vrijdag 17 januari komt de nieuwe single van Ilse DeLange uit. ‘When It’s You’, een uptempo nummer met een eighties feel, is afkomstig van haar meest recente album ‘After The Hurricane – Greatest Hits & More’.

Bekijk

Sam Smith is winnaar ‘BBC Sound of 2014’

Sam Smith - In the lonely hour

Voor de Britse singer-songwriter Sam Smith kan het jaar bijna niet beter beginnen, want hij is uitgeroepen tot winnaar van BBC Sound of 2014, een toonaangevende lijst met veelbelovende talenten.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog