Universal Music - Your Music Ondemand

Nederlandse en Belgische hiphopartiesten bundelen krachten

Nederlandse en Belgische hiphopartiesten bundelen krachten

PUMA lanceert deze maand samen met platenlabel Top Notch een bijzonder internationaal muziekplatform: FastForward. Dit initiatief brengt veelbelovende Nederlandse en Belgische artiesten samen en geeft hen zo een extra boost in hun carrière. De Amsterdamse rapper Fit en de uit Antwerpen afkomstige hiphop- en kleinkunstartiest Tourist, bijten het spits af.

Bekijk

Status Quo - Piledriver (Deluxe Edition)

Status Quo - Piledriver (Deluxe Edition)

Het originele album 'Piledriver' uit 1972, dat uitkwam voor de wereldwijde doorbraak halverwege de jaren zeventig, bereikte in thuisland Groot-Brittannië de top 5 van de albumlijst en de single ‘Paper Plane’ werd de eerste van een lange lijst Britse top 40-hits voor de band. Nieuw is de DeLuxe-uitvoering van het album ‘Piledriver’ van Status Quo.

Bekijk

Re-issues van ‘Goodbye Yellow Brick Road’ met veel extra’s

Re-issues van ‘Goodbye Yellow Brick Road’ met veel extra’s

‘Goodbye Yellow Brick Road’, het achtste album dat Elton John samen met zijn vaste co-schrijver Bernie Taupin maakt, is in 1973 een immens succes en betekent zijn definitieve doorbraak als wereldwijde superster. Het legendarische album is op vrijdag 21 maart opnieuw uitgebracht.

Bekijk

The Common Linnets binnen op #1 met single 'Calm After The Storm'

The Common Linnets binnen op #1 met single 'Calm After The Storm'

Vandaag, een week na de officiële release van hun debuutsingle ‘Calm After The Storm’, komen The Common Linnets binnen op #1 in de GfK Single Top 100. ‘Calm After The Storm’ is de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2014 in Kopenhagen. Direct na de primeur van het liedje stond de single op #1 in iTunes, en nu dus ook op #1 in de GfK Single Top 100.

Bekijk

Nieuw album Sick Puppies- Connect

Nieuw album Sick Puppies- Connect

De Australische rockband Sick Puppies, bestaande uit zanger en gitarist Shimon Moore, bassiste Emma Anzai en drummer Mark Goodwin, brak in 2006 door met de single ‘All The Same’.

Bekijk

Wilko Johnson & Roger Daltrey brengen ‘Going Back Home’ uit

Wilko Johnson & Roger Daltrey brengen ‘Going Back Home’ uit

In januari 2013 wordt vastgesteld dat Wilko Johnson (gitarist en songschrijver bij rock- en bluesband Dr. Feelgood) niet lang meer te leven heeft. Johnson besluit om een laatste album te maken en roept daarbij de hulp in van The Who-frontman Roger Daltrey.

Bekijk

DI-RECT licht tipje van de sluier van nieuwe album op

DI-RECT licht tipje van de sluier van nieuwe album op

De komende weken verschijnt een reeks van drie video’s van DI-RECT, waarin telkens een albumtrack centraal staat van het binnenkort te verschijnen nieuwe album ‘Daydreams in a Blackout’. Gisteren is de eerste van deze ‘scenes from Daydreams in a Blackout’ online geplaatst. In deze aflevering wordt het verhaal van het nummer ’You & I’ verteld.

Bekijk

Album ‘Lift Your Spirit’ van Aloe Blacc uit

Album ‘Lift Your Spirit’ van Aloe Blacc deze vrijdag uit

Vrijdag 21 maart komt het langverwachte derde album van Aloe Blacc uit, getiteld ‘Lift Your Spirit’.

Bekijk

‘Dijkers & Strijkers’ op nummer 1 binnen in de Album Top 100

De Dijk werkt samen met Amsterdam Sinfonietta op 'Dijkers & Strijkers'

Het album ‘Dijkers & Strijkers’ van De Dijk samen met strijkorkest Amsterdam Sinfonietta is op vrijdag 7 maart op nummer 1 binnengekomen in de GfK Dutch Album Top 100. Bekijk

DI-RECT gaat het avontuur aan op nieuw album Daydreams in a Blackout

DI-RECT GAAT HET AVONTUUR AAN OP NIEUW ALBUM DAYDREAMS IN A BLACKOUT

Het nieuwe album van DI-RECT 'Daydreams in a Blackout' komt uit op vrijdag 4 april 2014. Dat maakten de jongens vanmorgen zelf bekend op de radio. Het Haagse vijftal slaat op dit album nieuwe muzikale wegen in, wat een verrassende diversiteit en gelaagdheid oplevert. Op dinsdag 18 maart 2014 zal als voorbode de albumtrack ‘You & I’ verschijnen via iTunes. Ook de twee opvolgende dinsdagen komt daar telkens een nieuwe albumtrack uit. Eerder dit jaar bracht de band de track ‘Invincible’ uit, de eerste single van ‘Daydreams in a Blackout’. Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog