Universal Music - Your Music Ondemand

Muziek uit musical ‘Funny Girl’ met originele Broadway-cast opnieuw uit

Muziek uit musical ‘Funny Girl’ met originele Broadway-cast opnieuw uit

Barbara Streisand schitterde 50 jaar geleden als Fanny Brice in de Broadway-musical ‘Funny Girl’. De musical, die het verhaal vertelt van actrice en comédienne Fanny Brice, werd genomineerd voor acht Tony Awards en het bijbehorende album bereikte de tweede plek in de Billboard 200.

Bekijk

George Michael Live at the Opera Garnier in Parijs dit weekend op tv

20140425 George Michael Live at the Opera Garnier in Parijs dit weekend op tv

George Michael is, vanaf het prille begin van Wham! in de jaren tachtig tot aan zijn succesvolle solocarrière, altijd een baanbrekend artiest geweest met een stem die je uit duizenden herkent. ‘Symphonica’ is zijn zesde soloalbum en werd opgenomen tijdens de gelijknamige tournee van George Michael, waarbij hij samen met een symfonieorkest in Europa’s meest prestigieuze zalen optrad. Een van deze optredens, gefilmd in Parijs, word aanstaande zondag 27 april uitgezonden op RTL 4.

Bekijk

Album BLØF ‘In Het Midden Van Alles’ vandaag uit

Blof - In Het Midden Van Alles

Het is een drukke week geweest voor de mannen van BLØF. Om het heugelijke feit te vieren dat het nieuwe album ‘In het Midden Van Alles’ vandaag uitkomt, was de Zeeuwse band deze hele week te gast bij RTL Late Night, waar ze elke avond een nummer van het album speelden. Een van de hoogtepunten was ‘Open Je Ogen’, een nummer dat ze samen met Ilse DeLange opnamen. Ilse was in de studio Late Night-studio aanwezig om het nummer samen met BLØF te zingen.

Bekijk

The Kooks brengen 29 augustus nieuw album ‘Listen’ uit

20140424 The Kooks brengen 29 augustus nieuw album ‘Listen’ uit

Op vrijdag 29 augustus brengen The Kooks hun nieuwe album ‘Listen’ uit. Op het album, dat is geproduceerd door zanger en gitarist Luke Pritchard samen met de jonge hiphop-pionier Inflo, laat de Britse band een nieuwe muzikale richting horen.

Bekijk

DeLuxe Edition van Grace Jones’ ‘Nightclubbing’ deze week uit

20140424 DeLuxe Edition van Grace Jones’ ‘Nightclubbing’ deze week uit

Hoewel Grace Jones al eind jaren zeventig een hit scoorde met ‘La Vie En Rose’, brak de in Jamaica geboren zangeres in 1981 definitief door naar het grote publiek met haar vijfde studioalbum ‘Nightclubbing’.

Bekijk

Nooit eerder uitgebracht live-album van D’Angelo uit 1995 nu eindelijk verkrijgbaar

Nooit eerder uitgebracht live-album van D’Angelo uit 1995 nu eindelijk verkrijgbaar

Het album ‘Live At The Jazz Café, London’ van D’Angelo, dat in 1995 werd opgenomen in het befaamde Jazz Café, is oorspronkelijk alleen in Japan uitgebracht.

Bekijk

The Common Linnets ontvangen goud voor 'Calm After The Storm'

The Common Linnets ontvangen goud voor 'Calm After The Storm'

The Common Linnets hebben zaterdagavond een gouden plaat voor hun single ‘Calm After The Storm’ ontvangen.

Bekijk

Mando Diao terug met nieuw album ‘ÆLITA’ en single ‘Black Saturday’

Mando Diao terug met nieuw album ‘ÆLITA’ en single ‘Black Saturday’

Het is alweer vijf jaar geleden dat Mando Diao’s hit ‘Dance With Somebody’ uitkwam, maar het onweerstaanbare nummer is nog steeds stevig in het collectieve muziekgeheugen gegrift.

Bekijk

Nieuw album Curtis Stigers ‘Hooray For Love’ volgende week uit

Nieuw album Curtis Stigers ‘Hooray For Love’ volgende week uit

Op vrijdag 25 april brengt Curtis Stigers zijn elfde studioalbum ‘Hooray For Love’ uit. Het album van de Amerikaanse singer-songwriter, gitarist en saxofonist, die in 1991 in één klap doorbrak met de wereldhit ‘I Wonder Why’, bevat klassiekers uit het Great American Songbook-genre, waaronder George en Ira Gershwin’s ‘Love is Here to Stay’, Jerome Kern’s ‘The Way You Look Tonight’ en ‘If I Were A Bell’, uit Guys and Dolls.

Bekijk

Concert Sam Smith in Paradiso uitverkocht

De eerste maanden van het nieuwe jaar konden niet beter verlopen voor Sam Smith. Nadat hij in januari als winnaar werd uitgeroepen van BBC Sound Of 2014 en vervolgens de BRIT Critics’ Choice Award won, scoorde hij met zijn eerste single ‘Money On My Mind’ meteen een nummer 1-hit in Groot-Brittannië.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog