Universal Music - Your Music Ondemand

NIEUWE SINGLE THIRTY SECONDS TO MARS ‘WALK ON WATER’ UIT OP 22 AUGUSTUS

30 Seconds To Mars 2017

Na maanden van speculatie, onder meer via een ironische videoboodschap op Twitter, maakt Thirty Seconds To Mars nu dan echt bekend dat hun eerste nieuwe werk sinds 2013 in zeer nabije aantocht is. De single ‘Walk On Water’, afkomstig van het nieuw te verschijnen album van de band, is vanaf komende dinsdag te beluisteren. Het televisiedebuut van ‘Walk On Water’ vindt plaats tijdens de MTV Video Music Awards op zondag 27 augustus a.s.

Bekijk

KENDRICK LAMAR, KATY PERRY & THE WEEKND GROOTSTE KANSHEBBERS OP MTV VMA’S

Kendrick Lamar

De MTV Video Music Awards zijn weer in aantocht en dat geeft ons aanleiding om de genomineerde Universal Music artiesten op een rij te zetten. Grootste kanshebber met acht nominaties is het uit Compton afkomstige rapicoon Kendrick Lamar. Met zijn track ‘Humble’ maakt Lamar kans op een VMA voor onder meer: ‘video of the year’, ‘artist of the year’ en ‘best hip-hop video of the year’. De VMA’s krijgen dit jaar ook nog een Nederlands tintje door de nominatie van Afrojack’s ‘Gone’ (feat. Ty Dolla $ign) in de categorie ‘best dance video of the year’.

Bekijk

‘DESPACITO’ VAN LUIS FONSI MEEST GESTREAMDE LIEDJE OOIT

Luis Fonsi

De single ‘Despacito’ van de Amerikaanse, van oorsprong Puerto Ricaanse, artiest Luis Fonsi is nu officieel het meest gestreamde liedje ooit. Het nummer, waarop Fonsi samenwerkt met Daddy Yankee en waarvan er een remix met Justin Bieber is uitgebracht, heeft tot op heden wereldwijd opgeteld meer dan 4,6 miljard streams gegenereerd op alle platforms.

Bekijk

‘RIVALS’ VAN KENSINGTON TRIPLE PLATINA EN BEST PRESTERENDE NEDERLANDSE ALBUM ALLER TIJDEN

Rivals Kensington

Het album ‘Rivals’ van Kensington, de voorganger van het huidige album ‘Control’ dat onlangs nog de dubbel platina status behaalde, is officieel het best presterende Nederlandse album aller tijden. Daarbovenop is ‘Rivals’ deze week nog eens bekroond met triple platina. Volgens bron Dutchcharts, die de Top Aller Tijden samenstelt op basis van het aantal weken dat het album in de hitlijsten staat en de posities die het inneemt, is ‘Rivals’ met de vijfde plek het hoogst genoteerde album van Nederlands bodem in de lijst met best presterende albums ooit. Kensington neemt daarmee de troonzetel over van André Hazes (sr.).

Bekijk

PRE-ORDER LANA DEL REY’S ‘LUST FOR LIFE’ VAN START

Lana Del Rey

Vrijdag 21 juli a.s. komt het nieuwe album ‘Lust For Life’ van Lana Del Rey uit, maar het album wordt nu al als pre-order aan fans aangeboden.

Bekijk

NIEUWE SINGLE DEMI LOVATO ‘SORRY NOT SORRY’ UIT

Demi Lovato

De populaire singer/songwriter Demi Lovato heeft een nieuwe single uitgebracht, getiteld ‘Sorry Not Sorry’. Het nummer is afkomstig van haar nieuw te verschijnen album, waarvan de release datum nog bekend zal worden gemaakt.

Bekijk

ALOE BLACC BRENGT NIEUWE SINGLE ‘KING IS BORN’ UIT

Aloe Blacc

De nieuwe single van singer/songwriter Aloe Blacc heet ‘King Is Born’ en is afkomstig van zijn nieuw te verschijnen album, waar de Grammy genomineerde artiest momenteel de laatste hand aan legt.

Bekijk

NIEUW ALBUM IMAGINE DRAGONS ‘EVOLVE’ UIT

Imagine Dragons Evolve

Het nieuwe album ‘Evolve’ van rockband Imagine Dragons is uit. De sound van het derde studio album ‘Evolve’ is volgens de band verschoven naar een meer opgewekt geluid. Een jaar lang waren de heren van Imagine Dragons off the road en radar. Op zoek naar nieuwe inspiratie. In tegenstelling tot hun eerdere, meer introspectieve werk, streefden de bandleden nu unaniem naar meer openheid en zelfreflectie in hun liedjes. Die zoektocht resulteerde in hun misschien wel meest gelaagde, gevoelige album tot nu toe.

Bekijk

‘HEADLIGHTS’ VAN RONDÉ VERSCHIJNT IN ZES REMIXES

Ronde-Headlights-remixes

De vijfkoppige band RONDÉ brengt in totaal zes variaties van de single ‘Headlights’ uit, geremixt door respectievelijk: East & Young, Dirtcaps, Rui, OIJ, Julian Jordan en Giraff. ‘Headlights’ is afkomstig van het zelfgetitelde debuutalbum, dat in januari van dit jaar uitkwam.

Bekijk

KENSINGTON ONTVANGT DUBBEL PLATINA VOOR ‘CONTROL’

Kensington Dubbel Platina

Het album ‘Control’ van Kensington heeft de dubbel platina status behaald. De Utrechtse band ontving de award uit handen van presentator Humberto Tan tijdens de live-uitzending van RTL Late Night. De vier bandleden van Kensington waren te gast om over hun hoogtepunten van het komend Europese festivalseizoen te praten en speelden er live hun huidige single ‘Bridges’.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog