Universal Music - Your Music Ondemand

La Roux terug met nieuw album ‘Trouble In Paradise’

La Roux terug met nieuw album ‘Trouble In Paradise’

Roux scoorde vijf jaar geleden een nummer 1-hit in Groot-Brittannië met ‘Bulletproof’. Een jaar later bereikte het nummer zelfs de top 10 van de Amerikaanse Billboard Hot 100. Van La Roux’s titelloze debuutalbum, dat in 2011 een Grammy won voor Best Electronic/Dance, werden wereldwijd meer dan twee miljoen exemplaren verkocht.

Bekijk

Lana Del Rey kondigt nieuw album ‘Ultraviolence’ aan

Lana Del Rey kondigt nieuw album ‘Ultraviolence’ aan

De mysterieuze Lana Del Rey verraste in 2011 met het betoverende ‘Video Games’, waarmee ze gelijk een van de meest besproken artiesten van dat jaar werd. Na het succes van haar debuutalbum ‘Born to Die’, die wereldwijd meer dan 6 miljoen keer verkocht is en in Nederland een platina status behaalde, is het tijd voor nieuw werk.

Bekijk

Afrojack vrijdag voor één dag programmadirecteur van Radio 538

Afrojack vrijdag voor één dag programmadirecteur van Radio 538

Afrojack zal aanstaande vrijdag 16 mei één dag lang de scepter zwaaien over Radio 538. Op de dag dat zijn debuutalbum ‘Forget The World’ uitkomt zal Nick van de Wall de functie van programmadirecteur Dave Minneboo overnemen. Zo bepaalt hij die dag wat de nieuwe 538 Dance Smash en de nieuwe Alarmschijf wordt, geeft hij antwoord op Twittervragen van luisteraars en woont hij redactievergaderingen bij.

Bekijk

Extra concerten Duizend Spiegels Tour Marco Borsato

Extra concerten Duizend Spiegels Tour Marco Borsato

De Duizend Spiegels Tour van Marco Borsato wordt vanwege het grote succes verlengd. De tournee, die is gestart op 11 april in Tivoli en Marco naar alle twaalf provinciën brengt, Curaçao en België, zou op 6 juni eindigen in de Ziggo Dome. Niet alleen het publiek maar ook Marco heeft de smaak helemaal te pakken en daarom wordt de tournee met maar liefst negen concerten verlengd. Sinds lange tijd treedt Marco Borsato weer op in zijn geliefde geboortestad Alkmaar. Ook Enschede en Apeldoorn zijn aan de reeks toegevoegd.

Bekijk

Album The Common Linnets bereikt goudstatus

Common Linnets - Goud

Het album van The Common Linnets, dat afgelopen vrijdag is uitgekomen, heeft binnen vier dagen de goudstatus bereikt (25.000 verkochte exemplaren). Humberto Tan reikte een award uit aan het duo tijdens de uitzending van RTL Late Night gisteravond, die was gewijd aan het succes van Ilse DeLange en Waylon op het songfestival. De verwachting is dat het album binnen korte tijd ook de platina status zal hebben behaald.

Bekijk

The Common Linnets breken verkooprecord

Common Linnets

CD-voorraden zijn op, fabriek werkt op volle toeren. Het album van The Common Linnets, dat afgelopen vrijdag is uitgekomen, breekt in Nederland verkooprecords. Het aantal albums dat op digitaal muziekplatform iTunes in het eerste weekend werd verkocht, is groter dan muziekmaatschappij Universal Music ooit tevoren heeft meegemaakt.

Bekijk

The Common Linnets opnieuw nummer 1 met single 'Calm After The Storm'

The Common Linnets binnen op #1 met single 'Calm After The Storm'

Na hun succesvolle optreden tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival, veroveren The Common Linnets vandaag opnieuw de nummer 1 positie in de GfK single Top 100.

Bekijk

All girl powertrio Puss n Boots debuteren met ‘No Fools, No Fun’

20140509 All girl powertrio Puss n Boots debuteren met ‘No Fools, No Fun’

Ze spelen live al samen sinds 2008, maar nu pas hebben Sasha Dobson, Norah Jones en Catherine Popper hun samenwerking dan eindelijk bekrachtigd in de studio. Het resultaat is ‘No Fools, No Fun’, het debuutalbum van Puss n Boots. ‘No Fools, No Fun’ bevat vijf nieuwe songs, waarvan twee uit de koker van Dobson en Popper, en één van Jones, en zeven covers uit hun live-repertoire. De albumtitel is geïnspireerd op de tekst van de Rodney Crowell-song ‘Bull Rider’, vooral bekend in de uitvoering van Johnny Cash.

Bekijk

Concert Metropole Orkest en Gregory Porter verplaatst naar Grote Zaal TivoliVredenburg

Concert Metropole Orkest en Gregory Porter verplaatst naar Grote Zaal TivoliVredenburg

Op 31 mei zal Gregory Porter samen met het Metropole Orkest het eindconcert geven van de Internationale Arrangers Workshop. Wegens de grote vraag naar kaarten is het concert inmiddels verplaatst naar de Grote Zaal van TivoliVredenburg, waardoor er extra plaatsen beschikbaar zijn gekomen. Het concert zal worden opgenomen voor een deluxe release van Porter’s album ‘Liquid Spirit’, die dit najaar zal verschijnen.

Bekijk

Nieuw album José James heet ‘While You Were Sleeping’

Nieuw album José James heet ‘While You Were Sleeping’

Op 30 mei verschijnt het vijfde studioalbum van José James, zijn tweede op Blue Note Records. ‘While You Were Sleeping is de opvolger van de met lovende kritieken ontvangen ‘No Beginning No End. Op het album slaat James, die tot nu toe vooral bekend stond om zijn mix van jazz en R&B, een nieuwe creatieve richting in.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog