Universal Music - Your Music Ondemand

Diana Krall brengt nieuw album ‘Wallflower’ in september uit

Diana Krall brengt nieuw album ‘Wallflower’ in september uit

Diana Krall brengt op 5 september haar nieuwe coveralbum ‘Wallflower’ uit.De opvolger van het succesvolle ‘Glad Rag Doll’ uit 2012, is een eerbetoon aan de negentien nummers die de Canadese jazz-zangeres in haar muzikale carrierè hebben beïnvloed.

Bekijk

‘Ultraviolence’ in 80 landen op nummer één

Nieuw album Lana del Rey direct op één in iTunes

Lana del Rey’s nieuwe album ‘Ultraviolence’ is in de week van verschijnen in tachtig landen op de eerste positie in de iTunes charts terecht gekomen, waaronder die in de Verenigde Staten. Dit weekend kwam het album in Groot-Brittannië binnen op één, en in Nederland staat ‘Ultraviolence’ op de vijfde plek in de albumlijst.

Bekijk

The Common Linnets samen op succesvolle eerste editie Tuckerville

The Common Linnets samen op succesvolle eerste editie Tuckerville

Voor het eerst sinds het Eurovisie Songfestival stonden Ilse DeLange en Waylon vandaag weer samen op het podium als The Common Linnets. Op het nagenoeg uitverkochte americana-festival Tuckerville vierde de gelegenheidsband hun ongekende succes. Tuckerville, een initiatief van Ilse DeLange, werd gehouden in de Grolsch Veste, de thuisbasis van FC Twente.

Bekijk

Metallica brengt nieuw nummer ‘Lords Of Summer’ uit

Metallica brengt nieuw nummer ‘Lords Of Summer’ uit

Metallica-fans werden twee weken geleden op Pinkpop blij verrast met het nieuwe nummer ‘Lords Of Summer’. De single is sinds vandaag exclusief verkrijgbaar via iTunes.

Bekijk

IMAGINE DRAGONS SPELEN OP WERELDPREMIÈRE TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION IN HONG KONG

20140620 IMAGINE DRAGONS SPELEN OP WERELDPREMIÈRE TRANSFORMERS AGE OF EXTINCTION IN HONG KONG.jpg

Gisteren heeft de wereldpremière plaatsgevonden van ‘Transformers: Age of Extinction’ in Hong Kong. De Grammy Award-winnende band Imagine Dragons gaf hierbij een live optreden, waar zij o.a. het nummer ‘Battle Cry’ speelden, dat ze speciaal schreven voor de film. Dit deden zij onder toeziend oog van de cast van de film, waaronder Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor, Stanley Tucci, Kelsey Grammar, Li Bingbing, Han Gen en regisseur Michael Bay.

Bekijk

Circa Waves lanceren nieuwe videoclip

Circa Waves lanceren nieuwe videoclip

Circa Waves, de band rond zanger/gitarist Kieran Shudall, heeft een videoclip uitgebracht bij hun huidige single ‘Young Chasers’. Het viertal uit Liverpool speelt vandaag op het Best Kept Secret Festival.

Bekijk

Enrique Iglesias start Instagram-campagne rond onofficiële WK-hit ‘Bailando’

20140620-Enrique-Sex-And-Love.jpg

‘Bailando’ van Enrique Iglesias begint snel uit te groeien tot het échte lijflied van dit WK. Daarom nodigt voetballiefhebber Iglesias zijn fans uit om op Instagram filmpjes te uploaden waarin ze hun team steunen.

Bekijk

Cris Cab support Europese tour Pharrell; nieuwe video ‘ Loves Me Not’ nu online

Album Cris Cab ‘Where I Belong’ op vrijdag 4 april uit

Cris Cab (21) staat in het voorprogramma van Pharrell Williams tijdens diens tour door het Verenigd Koninkrijk en Europa in september en oktober. De Amerikaanse singer-songwriter maakte dit zelf wereldkundig via zijn Instagram-account. Cris Cab en Pharrell staan dinsdag 23 september in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Bekijk

Sam Smith Live in het Apollo Theater te zien op Vevo

Sam Smith Live in het Apollo Theater te zien op Vevo

De Britse zanger Sam Smith gaf afgelopen dinsdag een spectaculair optreden in het uitverkochte Apollo Theater in New York. Op Vevo zijn sinds vandaag drie nummers uit deze show te bekijken, waaronder de single ‘Stay With Me’. Deze singel is onlangs opnieuw uitgebracht als duet met Mary J. Blige. Zij vergezelde Sam dan ook op het podium bij het optreden in haar thuisstad.

Bekijk

X Ambassadors en Jamie N Commons schieten officiële videoclip voor ‘Jungle’

X Ambassadors en Jamie N Commons schieten officiële videoclip voor ‘Jungle’

X Ambassadors en Jamie N Commons hebben een officiële videoclip geschoten voor ‘Jungle’. De clip is geregisseerd door Alex Da Kid, die tevens de producer is van het nummer dat wereldwijd een miljoenenpubliek heeft bereikt dankzij de WK-promotiefilm ‘The Game Before The Game’ van headphonemerk Beats by Dre.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog