Universal Music - Your Music Ondemand

Nieuw album Kensington verschijnt op vrijdag 8 augustus

Nieuw album Kensington verschijnt op vrijdag 8 augustus

Op vrijdag 8 augustus lanceert Kensington hun nieuwe album ‘Rivals’. Het album is volgens de band een zoektocht naar de rivaal die ieder mens in zich heeft en staat tevens voor de twee gezichten van de band: die van lichtvoetige popliedjes versus donkere epische rocksongs.

Bekijk

De zomer begint met ‘Bloomingdale 2014’

De zomer begint met ‘Bloomingdale 2014’

De zomer is pas echt begonnen met de release van ‘Bloomingdale 2014’. De jaarlijkse mixplaat van Franky Rizardo is inmiddels een begrip als het aankomt op vernieuwende en zomerse dancemuziek.

Bekijk

Speciale editie van Yellow Lounge in Paradiso

Speciale editie van Yellow Lounge in Paradiso

Op woensdag 10 september staat de grote zaal van Paradiso in het teken van klassieke muziek. Hoofdprogramma van de avond is 'Vivaldi Recomposed' met componist Max Richter op Moog synthesizer en soloviolist Daniel Hope begeleid door het l’Arte del Mondo orkest. De avond begint met een optreden van Francesco Tristano en Alice Sara Ott, die een pianoduo vormen. De voorverkoop is reeds van start gegaan.

Bekijk

Heruitgave ‘Legend’ van Bob Marley ter gelegenheid van dertigjarig bestaan

Heruitgave ‘Legend’ van Bob Marley ter gelegenheid van dertigjarig bestaan

De bekendste Bob Marley & The Wailers-verzamelaar ‘Legend’ wordt ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan opnieuw uitgebracht in een deluxe versie. ‘Legend’ is de best verkochte reggaeplaat aller tijden, met meer dan veertien miljoen verkochte exemplaren in de Verenigde Staten. Wereldwijd zijn er ongeveer vijfentwintig miljoen versies van het bekende compilatiealbum verkocht.

Bekijk

Bon Jovi viert dertigjarig bestaan met superdeluxe versie van ‘New Jersey’

Bon-Jovi-viert-dertigjarig-bestaan-met-superdeluxe-versie-van-‘New-Jersey’

Bon Jovi brengt dit jaar ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan een reeks deluxe versies van hun albums uit, te beginnen met ‘New Jersey’ uit 1988. De opvolger van het succesvolle album ‘Slippery When Wet’ bevat onder andere de hits ‘Bad Medicine’, ‘I’ll Be There For You’ en ‘Lay Your Hands On Me’.

Bekijk

Monty Python komt met 9 CD deluxe box ‘Total Rubbish: The Complete Collection’

Monty Python komt met 9 CD deluxe box ‘Total Rubbish: The Complete Collection’

Het circus rondom Monty Python strijkt in juli neer in de Londense O2 Arena. John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones en Michael Palin kondigden november vorig jaar hun reünie aan, waarna de gekte rondom de legendarische Britse komieken losbarstte; hun aanvankelijk enige optreden in Londen was binnen 43 seconden uitverkocht, waarna het gezelschap besloot om in totaal maar liefst tien shows in de O2 Arena te doen.

Bekijk

Nieuwe clubtour Gare du Nord: ´Undressed´

Gare Du Nord Collected

Gare du Nord begint op 5 oktober aan de clubtour ‘Undressed’. In een vernieuwde bezetting laat de band voor het eerst in drie jaar een nieuw repertoire horen. De ruim twee uur durende liveshow bevat de exclusieve première van tien nieuwe nummers die de afgelopen maanden zijn geschreven. Met de clubtour trapt Gare du Nord een multimediaal project af dat naast nieuwe muziek ook een boek en een film zal omvatten.

Bekijk

Sam Smith breekt verkooprecords in Amerika

Sam Smith Live in het Apollo Theater te zien op Vevo

Het debuutalbum ‘In The Lonely Hour’ van Sam Smith verbreekt alle verkooprecords in Amerika. In de afgelopen 23 jaar is geen enkel album van een Britse mannelijke artiest in een debuutweek zo vaak verkocht. Zo blijkt uit de cijfers van SoundScan, dat metingen op het gebied van plaatverkoop verricht.

Bekijk

Afrojack en Sting samen in ABC’s ochtendshow ‘Good Morning America’

Afrojack en Sting samen in ABC’s ochtendshow ‘Good Morning America’

Afrojack en Sting geven vrijdag samen een exclusief optreden in ABC’s ochtendshow Good Morning America. De Nederlandse DJ en de Britse zanger zullen in Central Park in New York live Afrojack’s ‘Catch Tomorrow’ spelen. Het nummer is afkomstig van Afrojack’s album ‘Forget The World’, dat afgelopen mei verscheen.

Bekijk

Iers talent Hozier maakt live-debuut in Nederland

Iers talent Hozier maakt live-debuut in Nederland

De Ierse singer-songwriter Hozier (24) weet dankzij zijn spraakmakende single ‘Take Me To Church’ in zowel zijn thuisland als in Amerika alle aandacht inmiddels op zich gericht. Dit weekend maakt hij zijn live-debuut in Nederland. Hij speelt zondag 29 juni op het festival Down The Rabbit Hole. Een dag later is hij te horen op 3FM in de ochtendshow van Giel Beelen.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog