Universal Music - Your Music Ondemand

Jamie T komt in september met nieuw album ‘Carry On The Grudge’

Jamie T komt in september met nieuw album ‘Carry On The Grudge’

De Britse rockrapper Jamie T brengt op 26 september zijn derde album uit, ‘Carry On The Grudge’. De eerste single ‘Don’t You Find’ is het eerste geluid in vier jaar. Waar is Jamie T? Vijf jaar lang hield deze vraag wereldwijd fans bezig. Het verlossende antwoord kwam afgelopen week toen de Londense songwriter via een handgeschreven brief op zijn website bekend maakte dat hij ‘het toch wel tijd vond om weer eens te gaan optreden’. Kort daarop volgde zijn aankondiging van het nieuwe album ‘Carry On The Grudge’ en de single ‘Don’t You Find’.

Bekijk

Jessie Ware presenteert nieuw album ‘Tough Love’ in Bitterzoet

Jessie Ware presenteert nieuw album ‘Tough Love’ in Bitterzoet

De Britse zangeres Jessie Ware geeft op 24 september een intieme showcase in de Amsterdamse Bitterzoet. Met het optreden trapt Jessie Ware een wereldwijde promotour af voor haar nieuwe album ‘Tough Love’ dat later dit jaar verschijnt. De titeltrack is tevens de eerste single die op 3 augustus verschijnt.

Bekijk

Bastille neemt videoclip voor ‘Oblivion’op met ‘Game Of Thrones’-ster Sophie Turner

20140722 Bastille neemt videoclip voor ‘Oblivion’op met ‘Game Of Thrones’-ster Sophie Turner.jpg

Bastille (bekend van hits als ‘Pompeii’ en ‘Things We Lost In The Fire’) heeft de actrice Sophie Turner gestrikt voor de hoofdrol in de videoclip van ‘Oblivion’, de nieuwste single van de Londense band rond zanger Dan Smith. Sophie Turner is vooral bekend van haar rol als Sansa Stark in de HBO-serie ‘Game Of Thrones’.

Bekijk

Eminem en Iggy Azalea grootste kanshebbers op MTV VMA Award

20140718 Eminem en Iggy Azalea grootste kanshebbers op MTV VMA Award.jpg

Eminem en Iggy Azalea behoren tot de grootste kanshebbers op een MTV Video Music Award. De lijst met genomineerden is gisteren bekend gemaakt. De jaarlijkse awardshow van MTV wordt op 24 augustus in het Californische Inglewood gehouden. Tijdens de show zullen ook de genomineerden Ariana Grande en 5 Seconds Of Summer een optreden verzorgen.

Bekijk

The Common Linnets kondigen najaarstour aan

Common Linnets

Het succes van The Common Linnets wordt deze herfst gevierd met een najaarstour. Voor deze tour bestaan The Common Linnets uit: Ilse DeLange, Ilse’s co-producer en singer/songwriter JB Meijers en de Amerikaanse singer/songwriters Rob Crosby, Matthew Crosby en Jake Etheridge. Allen hebben zij meegewerkt aan het album van The Common Linnets.

Bekijk

Gregory Porter krijgt gouden plaat voor ‘Liquid Spirit’

Gregory Porter - Liquid Spirit

Jazzvocalist Gregory Porter heeft afgelopen vrijdag op North Sea Jazz een gouden plaat in ontvangst genomen voor zijn derde album, Liquid Spirit.

Bekijk

Kensington ontvangt Gouden Award voor ‘Streets’

Kensington ontvangt Gouden Award voor ‘Streets’

De single ‘Streets’ van Kensington heeft de gouden status behaald.

Bekijk

Weezer kondigt nieuw album aan

Weezer kondigt nieuw album aan

Weezer brengt op 26 september hun negende studioalbum uit, getiteld ‘Everything Will Be Alright In The End’. Het album is geproduceerd door Ric Ocasek, die eerder al de productie deed voor ‘The Blue Album’ en ‘The Green Album’. Het nummer ‘Back To The Shack’ is de eerste single van het album en verschijnt op 23 juli.

Bekijk

Hiphop artiesten brengen nieuwe tracks tijdens roadtrip door Nederland

Hi The Pickup

Top Notch (onderdeel van Universal Music) gaat deze zomer samen met het merk Hi op roadtrip. In Hi The Pickup stappen aansprekende en soms verrassende combinaties van artiesten in een grote Amerikaanse Chevy Suburban om een nieuwe track op te nemen.

Bekijk

Jessie J werkt met Ariana Grande en Nicki Minaj op nieuwe single ‘Bang Bang’

Jessie J werkt met Ariana Grande en Nicki Minaj op nieuwe single ‘Bang Bang’

Jessie J heeft op haar nieuwe single ‘Bang Bang’ de handen ineengeslagen met twee van de grootste vrouwelijke popartiesten van dit moment: Ariana Grande en Nicki Minaj. De powerhouse anthem verschijnt op 29 juli via Republic Records en is de eerste single van Jessie J’s derde album, dat later dit jaar zal verschijnen.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog