Universal Music - Your Music Ondemand

HET RIJKSMUSEUM EN DOTAN SLAAN HANDEN INEEN VOOR EXCLUSIEF OPTREDEN EN EXPOSITIE

Dotan

Het Rijksmuseum presenteert op vrijdag 29 september een exclusief optreden van de bekende Nederlandse singer-songwriter Dotan in de Passage. Ook is vanaf zaterdag 30 september een foto-expositie te zien naar aanleiding van zijn oproep om meer eerlijke en ongefilterde verhalen te delen op social media.

Bekijk

PLACEBO VEILT PERSOONLIJKE ITEMS VOOR GOEDE DOEL

Placebo_Photo_Loud_Like

Placebo maakt bekend dat de band als sluitstuk van alle vieringen rondom zijn 20-jarige carrière, waaronder een wereldtour, een verzamelaar (‘A Place For Us To Dream’) en nieuw werk (‘Life’s What You Make It’), op vrijdag 29 september a.s. een unieke veiling van persoonlijke bezittingen en zeldzame band-items voor het goede doel organiseert. De opbrengst gaat naar twee door de band gekozen goede doelen: CALM, dat zich inzet voor de preventie van zelfdoding onder jonge mannen en The Mercy Centre, een opvanghuis voor kansarme kinderen in Bangkok.

Bekijk

U2 New Single – ‘YOU’RE THE BEST THING ABOUT ME’ RELEASED TODAY

U2 New Single – ‘YOU’RE THE BEST THING ABOUT ME’ RELEASED TODAY

First Single From New Album ‘Songs of Experience’, ‘You’re The Best Thing About Me’, the first single from the band’s highly anticipated 14th studio album, Songs of Experience, is released today.

Bekijk

DJ SNAKE KONDIGT VERRASSINGS-LIVESTREAM AAN VANUIT PARIJS

DJ SNAKE KONDIGT VERRASSINGS-LIVESTREAM AAN VANUIT PARIJS

DJ Snake heeft aangekondigd dat hij vanavond, via zijn Facebook en Instagram accounts, live zal gaan streamen vanuit een nog onbekende locatie in Parijs. Wat hij precies gaat doen is ook nog niet bekend gemaakt, behalve dat het wordt geregisseerd door Colin Tiley.

Bekijk

KENSINGTON OP 14 JULI 2018 IN DE AMSTERDAM ARENA

KENSINGTON OP 14 JULI 2018 IN DE AMSTERDAM ARENA

Kensington staat op zaterdag 14 juli 2018 in de Amsterdam ArenA. De Utrechtse band verkocht eerder al tien keer de Ziggo Dome uit. Kaarten voor het ArenA concert zijn vanaf aanstaande woensdag 13 september te koop.

Bekijk

METALLICA BRENGT 10 NOVEMBER HERUITGAVE ‘MASTER OF PUPPETS’ UIT

Metallica heeft bekend gemaakt dat hun derde studioalbum ‘Master Of Puppets’ op vrijdag 10 november opnieuw wordt uitgebracht op het eigen label, Blackened Records. De tracks op de heruitgave van het allereerste album van Metallica dat de platina status behaalde, zijn geremasterd en dankzij de meest geavanceerde studiotechnieken nu te beluisteren in een optimale geluidskwaliteit.

Bekijk

NIEUW ALBUM LUKAS NELSON (ZOON VAN WILLIE NELSON) & PROMISE OF THE REAL VANDAAG UIT

Lukas

Lukas Nelson & Promise Of The Real (POTR) brengen vandaag hun zelfgetitelde nieuwe album uit. Na ruim een decennium te hebben getourd onder hun eigen naam én als begeleidingsband van Neil Young, heeft de formatie zich ontwikkeld tot een van Amerika’s meest eclatante live acts van dit moment. Nelson en de zijnen hebben daarbij een groeiende schare toegewijde fans aan zich weten te binden.

Bekijk

PEARL JAM BRENGT DOCU-FILM EN SOUNDTRACK ‘LET’S PLAY TWO’ UIT OP 29 SEPTEMBER

PEARL JAM BRENGT DOCU-FILM EN SOUNDTRACK ‘LET’S PLAY TWO’ UIT OP 29 SEPTEMBER

In samenwerking met de gelauwerde fotograaf en regisseur Danny Clinch brengt Pearl Jam op vrijdag 29 september een docu-film en soundtrack uit, getiteld ‘Let’s Play Two’. De film omvat, evenals de soundtrack, belangrijke en bijzondere momenten uit de 25-jarige carrière van de band, vanaf hun iconische debuutalbum ‘Ten’ tot aan ‘Lightning Bolt’. De film toont ook Pearl Jam’s voorliefde voor honkbal en hun speciale band met de Chicago Cubs, in een jaar waarin de honkbalploeg een historisch hoogtepunt zou gaan bereiken.

Bekijk

LIVE CD/DVD ’DAS KONZERT AUS DEM KESSELHAUS’ VAN HELENE FISCHER OP 8 SEPTEMBER UIT

LIVE CD/DVD ’DAS KONZERT AUS DEM KESSELHAUS’ VAN HELENE FISCHER OP 8 SEPTEMBER UIT

Met haar zelfgetitelde studioalbum, dat op 12 mei jl. uitkwam, heeft Helene Fischer opnieuw bewezen een enorm publiek in vervoering te kunnen brengen. Al sinds de release staat het album ’Helene Fischer’ onafgebroken in de Album Top 10 in zowel Duitsland, Oostenrijk als Zwitserland. Van Fischer is bekend dat haar werk zich in kwaliteit meet met dat van haar internationale collega supersterren. Dat, in combinatie met haar louter in het Duits gezongen liedjes, maakt Fischer uniek en een van de meest succesvolle Europese artiesten van dit moment.

Bekijk

SOUNDTRACK SUNDANCE FAVORIET ‘PATTI CAKE$’ UIT OP 18 AUGUSTUS

PattiCakes_OriginalSoundtrack_Final

In de film ‘Patti Cake$’, die vanaf donderdag 31 augustus a.s. in de Nederlandse bioscopen te zien is, jaagt Patricia Dombrowski (Danielle MacDonald) uit New Jersey haar droom na: ze wil een beroemde rapper worden. Patricia is allesbehalve een stereotype rap artiest en wordt regelmatig uitgescholden voor ‘dumbo’. Desondanks is ze vastberaden een superster te worden en grijpt ze haar kans tijdens een showcase om haar raps te laten horen. In dit centrale moment van de film ontpopt Patricia zich tot rapper Patti Cake$ met het anthem van de film ‘Tough Love’.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog