Universal Music - Your Music Ondemand

Rob de Nijs viert vrijheid op ‘Nieuwe Ruimte’

Rob de Nijs viert vrijheid op ‘Nieuwe Ruimte’

Rob de Nijs presenteerde woensdagavond zijn album ‘Nieuwe Ruimte’ in een afgeladen Desmet in Amsterdam. De zanger kreeg het eerste exemplaar overhandigd van Jan Rot, die een belangrijke tekstuele bijdrage aan het album leverde.

Bekijk

Avicii brengt nieuwe single ‘The Days’ uit

20141003 Avicii brengt nieuwe single ‘The Days’ uit

De Zweedse DJ/producer Avicii brengt op 3 oktober zijn nieuwe single ‘The Days’ uit. Het nummer is afkomstig van Avicii’s tweede album ‘Stories’, dat in 2015 zal verschijnen.

Bekijk

Bo Saris en Typhoon winnen Radio 6 Soul & Jazz Awards

20141003 Bo Saris en Typhoon winnen Radio 6 Soul & Jazz Awards

Bo Saris en Typhoon vielen gisteravond in de prijzen tijdens de uitreiking van de NPO Radio 6 Soul & Jazz Awards.

Bekijk

Bryan Adams haalt muzikale herinneringen op met nieuw album ‘Tracks Of My Years’

20141003 Bryan Adams haalt muzikale herinneringen op met nieuw album ‘Tracks Of My Years’

Bryan Adams brengt op 3 oktober zijn elfde album ‘Tracks Of My Years’ uit. Het album omvat een verzameling popklassiekers die de muziek van de Canadese zanger en gitarist hebben beïnvloed, waaronder ‘God Only Knows’ van The Beach Boys, ‘Lay Lady Lay’ van Bob Dylan en ‘I Can’t Stop Loving You’ van Ray Charles.

Bekijk

Rise Against op 13 november in de Heineken Music Hall

20141003 Rise Against op 13 november in de Heineken Music Hall

De Californische punkrockband Rise Against staat op 13 november in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Rise Against bracht eerder dit jaar het zevende album ‘The Black Market’ uit, met daarop de singles ‘I Don’t Want To Be Here Anymore’ en ‘Time + Tragedy’.

Bekijk

Guus Meeuwis trapt jubileumjaar af met nieuw album Hollandse Meesters

20141003 Guus Meeuwis trapt jubileumjaar af met nieuw album Hollandse Meesters

Guus Meeuwis zit in 2015 precies 20 jaar in het vak en staat voor het 10e jaar op rij in het Philips Stadion met zijn ‘Groots Met Een Zachte G’-concerten. Hij trapt dit dubbele jubileum af met het nieuwe album Hollandse Meesters, een unieke samenwerking met New Cool Collective Big Band. Het album wordt op 17 oktober gelanceerd in het Rijksmuseum, waar Guus zijn Hollandse Meesters van de muziek gaat spelen in het huis van de Hollandse Meesters van de schilderkunst. Ook opent Guus een eigen pop-up restaurant, gaat hij optreden in The Royal Albert Hall in Londen en presenteert hij een Tv-programma met vriend Johnny de Mol. Tijdens De Jubileumeditie van zijn ‘Groots met een zachte G’ concerten in het Philips Stadion wordt het Jubileumjaar feestelijk afgesloten.

Bekijk

Lorde brengt eerste single ‘Yellow Flicker Beat’ van ‘The Hunger Games’-soundtrack uit

20141003 Lorde brengt eerste single ‘Yellow Flicker Beat’ van ‘The Hunger Games’-soundtrack uit

Lorde heeft vandaag haar nieuwe single ‘Yellow Flicker Beat’ online geplaatst. Het nummer is de eerste single van de soundtrack van ‘The Hunger Games: Mockingjay part one’, het derde deel uit de populaire filmreeks dat dit najaar verschijnt. Deze soundtrack is samengesteld onder supervisie van meervoudig Grammy-winnares Lorde.

Bekijk

’538 Hitzone’ brengt ook op 71e editie het heetst van de naald

20140926 ’538 Hitzone’ brengt ook op 71e editie het heetst van de naald

In het zestienjarig bestaan van de compilatiereeks ‘538 Hitzone’ is de dubbelaar uitgegroeid tot een begrip. Ook op de 71e editie, die vandaag verschijnt, staan de grootste hits van de afgelopen periode, waaronder de meest recente van Katy Perry, Ariana Grande, Kensington en Enrique Iglesias. Half november verschijnt het populaire jaaroverzicht van de reeks: ‘538 Hitzone Best of 2014’.

Bekijk

George Harrison’s eerste zes soloalbums heruitgebracht op boxset ‘The Apple Years’

20140926 George Harrison’s eerste zes soloalbums heruitgebracht op boxset ‘The Apple Years’

Nog voor het uiteengaan van The Beatles op 10 april 1970 schreef George Harrison nummers voor een solocarrière. Zijn eerste zes soloalbums zijn vandaag in geremasterde versie verschenen in de unieke deluxe boxset ‘The Apple Years (1968 – 1975)’. Bij ieder afzonderlijk nummer zijn uitgebreide liner notes geschreven.

Bekijk

Compleet oeuvre-overzicht van Genesis op ‘R-Kive’

20140926  Compleet oeuvre-overzicht van Genesis op ‘R-Kive’

Genesis brengt op 26 september ‘R-Kive’ uit, een compleet oeuvre-overzicht van de invloedrijke band. Naast klassiek Genesis-materiaal zijn ook de highlights uit de omvangrijke solocarrières van Phil Collins, Peter Gabriel, Steve Hackett, Tony Banks en Mike Rutherford (Mike + The Mechanics) verzameld.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog