Universal Music - Your Music Ondemand

Paul de Leeuw eert muzikale erfenis Robert Long op nieuwste album

Paul de Leeuw eert muzikale erfenis Robert Long op nieuwste album

Paul de Leeuw brengt op 14 november zijn nieuwste album uit: ‘De Leeuw Zingt Long’. Het album is een productie met veel liefde en respect naar Robert Long en zijn muzikale erfenis. De Leeuw heeft de liedjes zelf gekozen en heeft met elk nummer een bijzondere band. En dat is te horen.

Bekijk

The Pickup Sessie - Episode 6: MC Fit, Kenny B en Keizer

Kenny B

In de Hi The Pickup sessies stappen de tofste combinaties van artiesten bij Mr. Hi, Uriah Arnhem, in een grote Amerikaanse pickup voor een keiharde sessie. In de zesde aflevering doen we het wederom een beetje anders dan anders.

Bekijk

Bastille blikt terug op succesjaar 2014 met mixtape ‘VS.’

Bastille blikt terug op succesjaar 2014 met mixtape ‘VS.’

De Britse band Bastille blikt terug op het succesjaar 2014 met een mixtape-album getiteld ‘VS. – Other People’s Heartaches Pt. III’. Op het album werkt de band met artiesten die ze in de afgelopen periode hebben ontmoet. Onder andere HAIM, Angel Haze, Skunk Anansie en Lizzo zijn te horen op ‘VS.’ dat op 8 december verschijnt. De eerste single ‘Torn Apart’ wordt op 30 november uitgebracht.

Bekijk

Stromae, Kanye West, The Chemical Brothers en Lorde op soundtrack ‘The Hunger Games: Mockingjay – Part One’

Stromae, Kanye West, The Chemical Brothers en Lorde op soundtrack ‘The Hunger Games: Mockingjay – Part One’

Lorde heeft als samensteller van de soundtrack voor de film ‘The Hunger Games: Mockingjay – Part One’ de grootste artiesten van het moment weten te strikken. Onder andere Stromae, Tove Lo, Kanye West en HAIM zijn te horen op het album dat op vrijdag 14 november verschijnt. De film is vanaf 19 november in de Nederlandse bioscoop te zien.

Bekijk

Europa omarmt The Common Linnets: gouden awards in Duitsland en Oostenrijk

Europa omarmt The Common Linnets: gouden awards in Duitsland en Oostenrijk

Europa omarmt Ilse DeLange en haar band: het album ‘The Common Linnets’ heeft in Duitsland en Oostenrijk de gouden status behaald. The Common Linnets namen de gouden award afgelopen weekend tijdens een optreden in Berlijn in ontvangst. Ook in Oostenrijk kreeg het album de gouden status. Doorbraaksingle ‘Calm After The Storm’ werd in beide landen eerder al bekroond met een gouden award.

Bekijk

Guus Meeuwis & New Cool Collective Big Band spelen ‘Hollandse Meesters’ in het Rijksmuseum

20141017 Guus Meeuwis & New Cool Collective Big Band spelen ‘Hollandse Meesters’ in het Rijksmuseum

Op vrijdagavond 17 oktober presenteerden Guus Meeuwis & New Cool Collective Big Band het album ‘Hollandse Meesters’ in het Rijksmuseum in Amsterdam. Dit zeer exclusieve optreden werd bijgewoond door een paar honderd fans die een kaartje wisten te bemachtigen en een groot aantal genodigden. Voor het optreden ontving Guus het eerste exemplaar van het album uit handen van Henny Vrienten. ‘Hollandse Meesters’ is vanaf vandaag verkrijgbaar via zowel traditionele platenzaken als digitale kanalen.

Bekijk

U2′s ‘Songs Of Innocence’ behaalt gouden status na binnenkomst op één in Album Top 100

20141017 U2′s ‘Songs Of Innocence’ behaalt gouden status na binnenkomst op één in Album Top 100

‘Songs Of Innocence’, het dertiende studioalbum van de Ierse rockband U2, heeft in de week na release op 10 oktober de gouden status behaald. ‘Songs Of Innocence’ is tevens op de eerste plaats binnengekomen in de Album Top 100. Dat is een bijzondere prestatie, aangezien het album begin september als gratis download werd weggegeven aan 500 miljoen iTunes-gebruikers.

Bekijk

Stromae verrast met a capella-versie van ‘Tous Les Mêmes’

Album van Stromae de nieuwe nummer 1 in de Album Top 100

Stromae blijft verbazen: dit keer met een geweldige a capella-versie van zijn hit ‘Tous Les Mêmes’. De Belgisch-Rwandese artiest zong het nummer samen met vier achtergrondzangers in het Canadese televisieprogramma ‘L’Été Indien’.

Bekijk

‘Allemansplein’ van De Dijk binnen op nummer één in de Album Top 100

Thomas Acda voegt zich bij De Dijk voor nieuwe single ‘Alles Komt Goed’

Het album ‘Allemansplein’ van De Dijk is vandaag op de hoogste positie binnengekomen in de GfK Dutch Album Top 100. Het is de tweede keer dit jaar dat de Amsterdamse band met een album de nummer één-notering in de albumlijst behaalt. Afgelopen maart kwam ‘Dijkers & Strijkers’ ook al binnen op nummer één in de GfK Dutch Album Top 100.

Bekijk

Take That terug als drietal op nieuw album ‘III’

ake That terug als drietal op nieuw album ‘III’

Gary Barlow, Howard Donald en Mark Owen hebben hun nieuwe album ‘III’ aangekondigd. Het is de eerste keer dat Take That een album schreef en opnam als drietal, nadat Jason Orange eerder dit jaar aankondigde de band na vijfentwintig jaar te verlaten. Vandaag verschijnt de eerste single ‘These Days’, het album ‘III’ volgt op 28 november.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog