Universal Music - Your Music Ondemand

SOUNDTRACK BIJ FILM ‘OLAF’S FROZEN AVONTUUR’ OP 10 NOVEMBER UIT

Olafs_Frozen_Adventure_iTunes_NL

Voorafgaand aan de internationale première van de korte film ‘Olaf’s Frozen Adventure’, komt op vrijdag 10 november a.s. de Nederlandse soundtrack ‘Olaf’s Frozen Avontuur’ uit, met daarop elf liedjes uit de Nederlandstalige versie van de film, die vanaf 29 november a.s. in de bioscoop is te zien.

Bekijk

NIEUW ALBUM SAM SMITH ‘THE THRILL OF IT ALL’ OP 3 NOVEMBER UIT

Sam Smith

Op vrijdag 3 november a.s. komt het nieuwe album van de Britse singer-songwriter Sam Smith uit, getiteld ‘The Thrill Of It All’. Het is de langverwachte opvolger van zijn succesvolle debuutalbum ‘In The Lonely Hour’ (2014), waarvan er wereldwijd ruim 12 miljoen exemplaren zijn verkocht en dat in Nederland werd bekroond met triple platina.

Bekijk

NIEUW ALBUM MAROON 5 ‘RED PILL BLUES’ OP 3 NOVEMBER UIT

Maroon 5

Maroon 5 heeft aangekondigd dat hun nieuwe album ‘Red Pill Blues’ op vrijdag 3 november uitkomt. Vanochtend onthulde de band al het cover artwork van ‘Red Pill Blues’ op Snapchat. Het zesde studioalbum Maroon 5 is geproduceerd door J. Kash, met wie de band uit Los Angeles eerder al samenwerkte. Op het nieuwe album zijn gastbijdragen te horen van SZA, Julia Michaels, A$AP rocky en LunchMoney Lewis.

Bekijk

SHALISA TEKENT CONTRACT BIJ INTERNATIONAAL LABEL HOLLYWOOD RECORDS

Shalisa

Zangeres SHALISA treedt in de voetsporen van verschillende wereldbekende muziekartiesten door het tekenen van een contract bij het internationale label Hollywood Records, onderdeel van Disney Music Group. Daarmee is SHALISA de eerste Nederlandse artiest onder het label. SHALISA gaat, in samenwerking met verschillende producenten, werken aan haar eerste solo album. De debuut single van dit album, ‘Not Alone’, wordt officieel uitgebracht op 20 oktober aanstaande.

Bekijk

DOCU-FILM ‘LET’S PLAY TWO’ VAN PEARL JAM TE ZIEN IN NEDERLANDSE BIOSCOPEN

LetsPlayTwoPosterArt

De docu-film ‘Let’s Play Two’ van Pearl Jam is deze en volgende week in de Nederlandse bioscoop te zien. De film, die de leden van Pearl Jam samen met de gelauwerde fotograaf en regisseur Danny Clinch maakten, omvat net als de soundtrack belangrijke en bijzondere momenten uit de 25-jarige carrière van Pearl Jam. Vanaf hun iconische debuutalbum ‘Ten’ tot aan ‘Lightning Bolt’. De film toont ook Pearl Jam’s voorliefde voor honkbal en hun speciale band met de Chicago Cubs, in een jaar waarin de honkbalploeg een historisch hoogtepunt zou gaan bereiken.

Bekijk

BRITS TALENT BARNS COURTNEY BRENGT LANGVERWACHT DEBUUTALBUM UIT

Barns Courtney

De Brits geboren en Amerikaans getogen singer-songwriter Barns Courtney heeft zijn debuutalbum ‘The Attractions of Youth’ uitgebracht, waarvan de huidige single ‘Kicks’ afkomstig is. Het werk van de 26-jarige jongeman vond al gretig aftrek onder filmmakers, TV en gameproducenten. Zo waren eerdere tracks als ‘Fire’, ‘Hobo Rocket’ en ‘Glitter & Gold’ onder meer te horen in de Netflix serie ‘Suits’, de video game FIFA 17, Bradley Cooper’s film ‘Burnt’ en onder een trailer van een van de langstlopende series in Engeland, ‘Coronation Street’. Het leverde Barns een nominatie op voor ‘Sync Artist of the Year’, die deze maand tijdens de Music Week awards wordt gekozen.

Bekijk

NIEUWE SINGLE MARCO BORSATO ‘THUIS’ UIT // NIEUW ALBUM VERSCHIJNT OP 17 NOVEMBER

Marco-Borsato-Thuis-3000x3000-px

Marco Borsato kondigt zijn nieuwe single ‘Thuis’ aan. Het is het eerste nieuwe werk afkomstig van het gelijknamige album ‘Thuis’, dat op vrijdag 17 november uitkomt. De zanger maakt eveneens bekend dat hij op donderdag 16 november een exclusief concert in Paradiso geeft.

Bekijk

AMERIKAANSE RAPPER POST MALONE VERPLETTERT WERELDWIJDE STREAMING RECORDS

Post Malone

De uit Dallas afkomstige 22-jarige rapper Post Malone heeft met zijn track ‘Rockstar’ feat. 21 Savage een wereldwijd streaming record verbroken. Met ruim 65 miljoen streams in de eerste week na de release, op alle muziekplatforms wereldwijd gezamenlijk, beleeft de rapper het meest succesvolle singledebuut van dit jaar.

Bekijk

GWEN STEFANI BRENGT ‘YOU MAKE IT FEEL LIKE CHRISTMAS’ UIT

Gwen Stefanie Kerst

Gwen Stefani heeft bekend gemaakt dat ze op vrijdag 6 oktober a.s. een nieuw album uitbrengt, getiteld ‘You Make It Feel Like Christmas’. Het is de eerste keer dat de gevierde popzangeres een kerstabum uitbrengt. Op 20 oktober verschijnt het album in gelimiteerde oplage op wit vinyl.

Bekijk

NIEUWE SINGLE NIALL HORAN ‘TOO MUCH TO ASK’ UIT

Niall Horan

Na het wereldwijde succes van ‘This Town’ en ‘Slow Hands’, presenteert Niall Horan zijn nieuwe single ‘Too Much To Ask’. Het nummer is afkomstig van ‘Flicker’, het nieuw te verschijnen debuutalbum van Niall Horan als soloartiest, dat op vrijdag 20 oktober a.s. uitkomt.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog