Universal Music - Your Music Ondemand

Zuid-Afrika avontuur van Mumford & Sons uit op live-DVD

Zuid-Afrika avontuur van Mumford & Sons uit op live-DVD

Mumford & Sons brengen op 3 februari de live-DVD ‘Live From South Africa: Dust And Thunder’ uit. Naast de registratie van de optredens die de Britse folkrockband gaf in Pretoria is ook de bijzondere tour-documentaire ‘We Wrote This Yesterday’ op de DVD te zien.

Bekijk

Na succes van Frozen nu ook Nederlandse soundtrack van ‘Vaiana’

Na succes van Frozen nu ook Nederlandse soundtrack van ‘Vaiana’

Na het overweldigende succes van de soundtrack van Frozen, dat in Nederland de triple platina status behaalde, is besloten om ook de soundtrack van de nieuwe de Disney-film ‘Vaiana’ in het Nederlands uit te brengen. De nummers op het album zijn ingezongen door Vajen van den Bosch, Rene van Kooten en Kenny B die in de film de stemmen verzorgen van de hoofdpersonages. De soundtrack van ‘Vaiana’ verschijnt op vrijdag 25 november. De film is vanaf 30 november te zien in de bioscoop.

Bekijk

‘Control’ van Kensington komt op één binnen in de Album Top 100

Kensington

Het album ‘Control’ van Kensington is op de hoogste positie binnengekomen in de Album Top 100. Vorige week kreeg het vierde studioalbum van Kensington op de dag van release al de gouden status.

Bekijk

Thomas Azier terug met nieuw nummer

Thomas Azier

Thomas Azier heeft vandaag het nieuwe nummer ‘Talk To Me’ uitgebracht. Ook staat de bijbehorende videoclip online.

Bekijk

Kensington ontvangt gouden award voor ‘Control’

Kensington ontvangt gouden award voor ‘Control’

Kensington heeft op de dag van de release van hun nieuwe album ‘Control’ een gouden award ontvangen. De band kreeg de award vanavond door Humberto Tan uitgereikt in het programma RTL Late Night. Kensington was afgelopen week iedere avond te gast waar ze nieuwe nummers lieten horen van het vierde studioalbum waaronder-de eerste single ‘Do I Ever’, het nummer ‘Fiji’ en de nieuwe single ‘Sorry’.

Bekijk

Verrassing: Avenged Sevenfold brengt nieuw album uit

Avenged Sevenfold - The Stage

Avenged Sevenfold heeft vannacht onaangekondigd hun nieuwe album ‘The Stage’ uitgebracht. De Californiers zijn hiermee de eerste rockband die een verrassings-release uitbrengen. ‘The Stage’ is het zevende studioalbum van Avenged Sevenfold. De eerste single ‘The Stage’ verscheen twee weken geleden.

Bekijk

Alessia Cara en Jordan Fisher op soundtrack van Disney’s ‘Vaiana’

Vaiana

De Canadese zangeres Alessia Cara en de Amerikaanse zanger Jordan Fisher zijn te horen op de soundtrack van de animatiefilm ‘Vaiana’. Alessia Cara zingt het nummer ‘How Far I’ll Go’ en Jordan Fisher neemt ‘You’re Welcome’ voor zijn rekening. De soundtrack van de nieuwe Disney-film is vanaf vrijdag 25 november verkrijgbaar. De film zelf is vanaf 30 november te zien in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk

Happy Halloween met Metallica’s masker en nieuw nummer ‘Atlas, Rise’

Metallica 26 10 16

In aanloop van het nieuwe album ‘Hardwired… To Self-Destruct’, dat op vrijdag 25 november verschijnt, heeft Metallica een ludieke actie op touw gezet. Op vrijdag 28 oktober zijn exclusieve Halloween-maskers gratis verkrijgbaar bij geselecteerde platenzaken. Bij de maskers krijgen fans dankzij een unieke code eerder toegang krijgen tot de nieuwe single ‘Atlas, Rise’ die op Halloween (maandag 31 oktober) verschijnt.

Bekijk

RONDÉ komt met debuutalbum

RONDÉ

RONDÉ heeft hun debuutalbum aangekondigd in De Wereld Draait Door. Op vrijdag 13 januari verschijnt het album ‘RONDÉ’. Een dag later, op 14 januari, staat de Nederlandse indiepopband op Noorderslag in Groningen. Op vrijdag 20 januari wordt het debuutalbum officieel gepresenteerd met een optreden in het Utrechtse poppodium De Helling.

Bekijk

André van Duin eert Wim Sonneveld op nieuw album ‘Van Duin zingt Sonneveld’

André van Duin eert Wim Sonneveld op nieuw album ‘Van Duin zingt Sonneveld’

Op vrijdag 4 november verschijnt ‘Van Duin zingt Sonneveld’, het nieuwe album van André van Duin. Zoals de titel doet vermoeden bevat het album louter liedjes die ooit door Wim Sonneveld zijn opgenomen. Hierbij heeft André gekozen voor de ‘mooie luisterliedjes’ uit het repertoire van Sonneveld.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog