Universal Music - Your Music Ondemand

‘T2 Trainspotting’ soundtrack verschijnt in februari

‘T2 Trainspotting’ soundtrack verschijnt in februari

Na het overweldigende succes van de soundtrack van cultklassieker ‘Trainspotting’ verschijnt op 10 februari het album met de muziek van de opvolger ‘T2 Trainspotting’. De film, geregisseerd door Danny Boyle, is vanaf 16 februari te zien in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk

Kensington ontvangt platina award voor ‘Control’

Kensington Control Cover

Het album ‘Control’ van Kensington is bekroond met een platina award. De band kreeg de award in de uitzending van The Voice Of Holland waar Kensington te gast was. Ook gaven zij een spetterend optreden tijdens de eerste live-shows van het populaire televisieprogramma.

Bekijk

Universal guide to #ESNS17

Universal guide to #ESNS17

Eurosonic/ Noorderslag is weer begonnen. Universal zet de highlights op een rij

Bekijk

Alison Krauss brengt klassiekers tot leven op nieuw album ‘Windy City’

Alison Krauss

De Amerikaanse zangeres Alison Krauss brengt op vrijdag 3 maart haar nieuwe album ‘Windy City’ uit. Het eerste nummer ‘Losing You’ is te beluisteren via de digitale streamingplatforms.

Bekijk

Ryan Adams kondigt nieuwe single en album aan

Ryan Adams kondigt nieuwe single en album aan

Ryan Adams brengt op 17 februari zijn nieuwe album ‘Prisoner’ uit. De eerste single ‘Do You Still Love Me?’ is vanaf vandaag te beluisteren via de digitale streamingsplatforms en te downloaden via iTunes.

Bekijk

Imagine Dragons brengt nieuw nummer ‘Levitate’ uit voor film ‘Passengers’

Imagine Dragons brengt nieuw nummer ‘Levitate’ uit voor film ‘Passengers’

Imagine Dragons heeft vandaag het nieuwe nummer ‘Levitate’ uitgebracht. De Amerikaanse rockband schreef het nummer voor de nieuwe bioscoopfilm ‘Passengers’. ‘Levitate’ is beschikbaar als digitale download en te beluisteren via online streamingsdiensten. ‘Passengers’ is vanaf 22 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk

Anouk geeft intiem kijkje in haar privéleven

Anouk

Anouk geeft in de videoclip van haar nieuwe single ‘I Just Met A Man’ een bijzonder en intiem kijkje in haar privéleven. In de bijzondere, in zwart-wit geschoten videoclip is de zangeres te zien samen met haar vriend Dominique en haar zes kinderen.

Bekijk

Lucas en Arthur Jussen ontvangen Edison Publieksprijs

Arthur en Lucas Jussen

Lucas en Arthur Jussen hebben de Edison Publieksprijs gekregen voor hun album met Mozart concerten voor twee piano’s. Van de vijf genomineerde albums ontving dat van de Jussen broers verreweg de meeste stemmen. De bijzondere prijs werd uitgereikt door klassieke trendwatcher Floris Kortie in het televisieprogramma Podium Witteman.

Bekijk

Circa Waves terug met nieuwe single

Circa Waves

Circa Waves heeft vandaag de nieuwe single ‘Wake Up’ uitgebracht. Het is het eerste geluid van het nieuwe album ‘Different Creatures’ dat op vrijdag 10 maart verschijnt.

Bekijk

Het aftellen is begonnen: Metallica viert release van ‘Hardwired… To Self-Destruct’

Het aftellen is begonnen: Metallica viert release van ‘Hardwired… To Self-Destruct’

Het aftellen naar Blackened Friday, 18 november is nu echt begonnen. Om de release van ‘Hardwired… To Self-Destruct’ te vieren, plaatst Metallica de komende 24 uur van ieder nummer van het nieuwe album een videoclip online. Daarnaast geeft de band morgenavond een intiem optreden in Londen. Vanaf 22 uur Nederlandse tijd is dit optreden is live te zien via de website van de band.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog