Universal Music - Your Music Ondemand

CHAKA KHAN BRENGT EERSTE SINGLE ‘LIKE SUGAR’ VAN NIEUW ALBUM UIT

CHAKA KHAN BRENGT EERSTE SINGLE ‘LIKE SUGAR’ VAN NIEUW ALBUM UIT

Voor haar nieuwste single ‘Like Sugar’ heeft ‘Queen of Funk’ Chaka Khan de samenwerking gezocht met mede-oprichter van Major Lazer, producer Switch (M.I.A., Beyoncé, Rihanna). De single is afkomstig van het nieuw te verschijnen album, waarover later meer bekend wordt gemaakt.

Bekijk

EERSTE NIEUWE ALBUM IN 25 JAAR VOOR NILE RODGERS & CHIC ‘IT’S ABOUT TIME’

EERSTE NIEUWE ALBUM IN 25 JAAR VOOR NILE RODGERS & CHIC ‘IT’S ABOUT TIME’

Vrijdag 7 september is zover, voor het eerst in 25 jaar brengen Nile Rodgers & CHIC een nieuw album uit getiteld ‘It’s About Time’. De live primeur van de single ‘Boogie All Night’ featuring Nao was afgelopen weekend te zien tijdens de Britse TV show ‘Later…with Jools’. Het nummer is de eerste van een reeks gloednieuwe tracks op het tiende studioalbum van Rodgers & CHIC.

Bekijk

NIEUWE ZOMERTRACK NEDERLANDSE PRODUCER MOTi SAMEN MET BULLYSONGS

NIEUWE ZOMERTRACK NEDERLANDSE PRODUCER MOTi SAMEN MET BULLYSONGS

Komende vrijdag 15 juni luiden de Nederlandse dance-producer MOTi (Timotheus Romme) en de Britse singer-songwriter BullySongs alvast de zomer in met hun gloednieuwe track ‘Just Don’t Know It Yet’. Een zonnig, feelgood nummer waarvan verwacht mag worden dat het menig beachparty, outdoorfeest en festival zal gaan opluisteren.

Bekijk

NIEUW ALBUM MILES KANE ‘COUP DE GRACE’ OP 10 AUGUSTUS UIT

NIEUW ALBUM MILES KANE ‘COUP DE GRACE’ OP 10 AUGUSTUS UIT

Op vrijdag 10 augustus brengt de Britse rock ’n roller Miles Kane zijn nieuwe album ‘Coup De Grace’ uit. Momenteel tourt Kane met zijn nieuwe band langs de Britse clubscene, waar hij tijdens zijn shows al een aantal tracks van zijn nog te verschijnen album heeft laten horen. ‘Loaded’, zijn huidige single die Kane samen met Lana del Rey en Jamie T schreef is daar een voorbeeld van, maar ook ‘Cry On My Guitar’ en het catchy klinkende ‘Too Little Too Late’.

Bekijk

ILSE DELANGE OP 2 FEBRUARI 2019 IN ZIGGO DOME

Ilse DeLange staat op zaterdag 2 februari 2019 in Ziggo Dome, Amsterdam. De zangeres speelt tijdens deze show naast haar bekende hits ook nummers van haar nieuwe selftitled album, dat op vrijdag 31 augustus 2018 verschijnt. Kaarten voor dit optreden zijn vanaf aanstaande vrijdag 25 mei om 10:00 uur te koop.

Bekijk

SOUNDTRACK ‘MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN’ OP 13 JULI UIT

SOUNDTRACK ‘MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN’ OP 13 JULI UIT

Op vrijdag 13 juli komt de soundtrack van ‘Mamma Mia! Here We Go Again’ uit. Een week na de release van de soundtrack, geproduceerd door ABBA’s Benny Andersson, volgt de premiere van de gelijknamige filmmusical. Online is er al een eerste track te beluisteren getiteld ‘When I Kissed The Teacher’, uitgevoerd door Lily James en The Dynamos.

Bekijk

SNOW PATROL NAAR NEDERLAND VOOR EXCLUSIEF OPTREDEN

SNOW PATROL NAAR NEDERLAND VOOR EXCLUSIEF OPTREDEN

Na een radiostilte van zeven jaar brengt Snow Patrol op vrijdag 25 mei het nieuwe album ‘Wildness’ uit. Ziggo haalt de populaire Schots/Ierse band naar Nederland voor een intieme sessie, waar de heren enkele nieuwe nummers live en voor een select publiek zullen gaan spelen. Deze Ziggo Music Session vindt plaats op woensdag 30 mei in Club Ziggo en is exclusief toegankelijk voor vijftig Ziggo abonnees.

Bekijk

EERSTE SOLOTRACK EN LIVESHOW VAN JAI

EERSTE SOLOTRACK EN LIVESHOW VAN JAI

Vandaag maakt zanger JAI bekend dat hij op 4 mei a.s. zijn allereerste solotrack uitbrengt, getiteld ‘Follow Me’. Met dit nummer toont de artiest zijn groei als singer-songwriter nadat hij als leadzanger van B-Brave de groep vorig jaar verliet. Op vrijdag 8 juni a.s. geeft JAI samen met zijn band een concert in het Amsterdamse Bitterzoet.

Bekijk

VERRASSINGSRELEASE FLORENCE + THE MACHINE HEET ‘SKY FULL OF SONG’

VERRASSINGSRELEASE FLORENCE + THE MACHINE HEET ‘SKY FULL OF SONG’

Vandaag komt de gloednieuwe single ‘Sky full of song’ van Florence + the Machine als een verrassing uit de lucht vallen. Zonder enige berichtgeving vooraf en in samenwerking met het internationale Record Store Day, waar ook meer dan honderd onafhankelijke Nederlandse platenzaken aan meedoen, brengt de Britse band rondom frontvrouw Florence Welch op 21 april a.s. een speciale 7” vinyl single uit van ‘Sky full of song’. Met een dubbele A-kant en in gelimiteerde oplage.

Bekijk

DEBUUTALBUM SONGWRITER & PRODUCER POO BEAR OP 27 APRIL UIT // NIEUWE SINGLE FEAT. JUSTIN BIEBER & JAY ELECTRONICA

Poo-Bear

Op zijn nieuw te verschijnen debuutalbum ‘Poo Bear Presents Bearthday Music’ dat op vrijdag 27 april uitkomt, brengt de international vermaarde songwriter en producer Jason Boyd alias Poo Bear ‘s werelds grootste namen uit de pop, hip-hop, Latin, R&B en elektronische muziek samen. Met dit tweetalige album treedt het brein achter wereldhits van onder meer Justin Bieber, Usher en Mariah Carey voor het eerst nu zelf op de voorgrond. Poo Bear lanceert hiermee ook zijn eerste in een reeks van ‘Poo Bear Presents’ releases. En om deze heugelijke eerste verjaardag te vieren, laat de viervoudig Grammy winnaar vandaag zijn nieuwe single los, ‘Hard 2 face reality’, feat. Justin Bieber en Jay Electronica.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog