Universal Music - Your Music Ondemand

NIEUWE ZOMERTRACK NEDERLANDSE PRODUCER MOTi SAMEN MET BULLYSONGS

Dinsdag, 12 juni 2018

NIEUWE ZOMERTRACK NEDERLANDSE PRODUCER MOTi SAMEN MET BULLYSONGS

Komende vrijdag 15 juni luiden de Nederlandse dance-producer MOTi (Timotheus Romme) en de Britse singer-songwriter BullySongs alvast de zomer in met hun gloednieuwe track ‘Just Don’t Know It Yet’. Een zonnig, feelgood nummer waarvan verwacht mag worden dat het menig beachparty, outdoorfeest en festival zal gaan opluisteren.

MOTi werkte eerder al samen met grote namen als Ty Dolla $ign en Wizkid maar ook met Tiësto, Major Lazer en Martin Garrix. Met ‘Just Don’t Know It Yet’ toont de 31-jarige Amsterdammer opnieuw zijn veelzijdigheid als producer. “Het voelt alsof deze track perfect laat zien welke richting ik op wil. Het heeft mij veel moeite gekost om de goede balans tussen dance en pop te vinden en ik denk dat ik het nu gevonden heb. En natuurlijk had ik dit niet kunnen doen zonder de geweldige vocals van BullySongs en co-writer Sigala. Zonder hun zou deze track er niet niet zijn, much love to them!” aldus MOTi. 

De Britse Andrew Bullimore, alias BullySongs, is bekend van samenwerkingen met Chainsmokers, Galantis, Don Diablo, Steve Aoki en Sigala. Zijn eerste internationale hit als songwriter was ‘No Money’ met Galantis. Meer recent schreef hij mee aan ‘Lullaby’ met Sigala en Paloma Faith, wat een top 10 hit werd in Engeland, en de Europese hit single ‘Feel Good’ met Felix Jaehn en Mike Williams. Ook heeft BullySongs ook meegewerkt aan platen van Louisa/2 Chainz, Aloe Blacc en The Vamps. De Engelse DJ en producer Sigala (Bruce Fielder) heeft inmiddels zes top 10 hits in Groot-Brittannië op zijn naam staan, waaronder ‘Lullaby’ met Paloma Faith.

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog