Universal Music - Your Music Ondemand

EERSTE SOLOTRACK EN LIVESHOW VAN JAI

Woensdag, 25 april 2018

EERSTE SOLOTRACK EN LIVESHOW VAN JAI

Vandaag maakt zanger JAI bekend dat hij op 4 mei a.s. zijn allereerste solotrack uitbrengt, getiteld ‘Follow Me’. Met dit nummer toont de artiest zijn groei als singer-songwriter nadat hij als leadzanger van B-Brave de groep vorig jaar verliet. Op vrijdag 8 juni a.s. geeft JAI samen met zijn band een concert in het Amsterdamse Bitterzoet.

In zijn twintig lentes bouwde JAI een indrukwekkende podium- en levenservaring op. Zo stond hij vijf jaar geleden in de finale van X-factor en kort daarop, als leadzanger van B-Brave, voor uitverkochte zalen en op grote podia zoals de Ziggo Dome. Samen met de jongensgroep sleepte JAI diverse muziekprijzen en een gouden en platina award in de wacht. Ruim een jaar geleden stapt hij zelf de studio in. Al zijn muzikale ideeën lijken ineens op hun plek te vallen. Na een louterende periode waarin hij afscheid neemt van B-Brave en in zijn eentje naar zijn roots in het Verre Oosten afreist, weet JAI in muziekstad Londen zijn ideeën en gevoelens in klinkende tracks om te zetten. Terug in thuisland Nederland laat hij fans niet langer in spanning en zet met ‘Follow Me’ de toon voor zijn nieuwe, eigen sound.

Live
Fans kunnen JAI en band voor het eerst op vrijdag 8 juni a.s. in het Amsterdamse Bitterzoet zien optreden. De kaartverkoop voor deze show gaat vrijdag 28 april om 10 uur van start. Een pre-save van de track ‘Follow Me’ geeft fans voorrang op deze tickets. 

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog