Universal Music - Your Music Ondemand

DI-RECT veilt canvasdoeken uit clip ‘Paper Plane’ voor Stichting Muziekids

Vrijdag, 09 mei 2014

DI-RECT - Daydream In A Blackout

DI-RECT heeft voor alle visuele uitingen rondom hun nieuwe album ‘Daydreams in a Blackout’ de handen ineen geslagen met videokunstenaar Frank van der Steen en het team van Starsquid. Het nieuwste gezamenlijke project is de videoclip voor de single ‘Paper Plane’. De eerste beelden die daarvan binnen kwamen waren zó aansprekend, dat de individuele shots op zichzelf staande kunstwerken zouden kunnen zijn.

Dat gegeven heeft ertoe geleid dat van veertien shots uit de video prachtige canvasdoeken zijn vervaardigd, die op 7 mei jongstleden geëxposeerd zijn in Hotel de Hallen in Amsterdam Oud-West.

Vanuit het gevoel en het thema dat besloten ligt in de muziek, ontstond het idee om met de expositie aandacht te vragen voor Stichting Muziekids. Deze stichting realiseert muziekstudio’s in ziekenhuizen om kinderen vele vormen van muziekbeleving te bieden, zodat hun verblijf aangenamer wordt. De doeken zijn te koop via een online veiling; de opbrengsten daarvan zullen ten goede zullen komen aan de Stichting Muziekids. 

De clip van ‘Paper Plane’ is hier te bekijken.  

 

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog