Universal Music - Your Music Ondemand

BLØF op nummer 1 binnen in de Album Top 100 met ‘In Het Midden Van Alles’

Vrijdag, 02 mei 2014

Blof - In Het Midden Van Alles

BLØF komt vandaag met ‘In Het Midden Van Alles’ op nummer 1 binnen in de GfK Dutch Album Top 100. Het nieuwe album is daarmee het negende album van BLØF dat op nummer 1 staat in de Top 100. Paskal Jakobsen: “Het is altijd spannend om een nieuwe plaat uit te brengen. We zijn uiteraard heel erg blij met alle positieve reacties op de muziek. Het is te gek dat we op 1 staan. We genieten er ook erg van om alle nieuwe nummers live te spelen.”

De opvolger van het jubileumalbum 'Hier - Het Beste van 20 Jaar BLØF' bevat onder andere de single ‘Spijt Heb Je Morgen Maar’ en ‘Open Je Ogen’, dat de band samen met Ilse DeLange opnam. Vorige week speelde BLØF elke avond al een nummer van het album live bij RTL Late Night. Meteen nadat ‘In Het Midden Van Alles’ afgelopen vrijdag uitkwam stond het album ook al op nummer 1 in de iTunes-hitlijst.

‘In Het Midden Van Alles’, het elfde studioalbum van de Zeeuwse band, werd opgenomen in het Zuid-Franse Carpentras en afgerond in de ICP studio in Brussel waar BLØF eerder de albums ‘Boven’ en ‘Watermakers’ opnam. Voor het eerst sinds lange tijd werkte de band weer samen met een producer: JB Meijers.

Samen met singer-songwriter en producer Ken Stringfellow drukte hij een grote stempel op het geluid van het album, dat gelaagder en actueler dan ooit klinkt.

BLØF is op dit moment op tour door Nederland en zal daarnaast de komende maanden een aantal festivals aandoen, waaronder uiteraard Concert At Sea op 28 juni. Op zaterdag 13 december treedt de band op in Ziggo Dome in Amsterdam.

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog