Universal Music - Your Music Ondemand

ALEX AIONO BRENGT NIEUWE SINGLE ‘QUESTION’ UIT

Alex-Aiono

Het 21-jarige multi-talent Alex Aiono, bekend van een van de snelst groeiende Youtube kanalen ter wereld, presenteert zijn nieuwste single ‘Question’. Het liedje is de opvolger van zijn succesvolle debuutsingle ‘Work The Middle’.

Bekijk

Shawn Mendes komt met nieuwe single 'There's Nothing Holdin' Me Back'

Shawn Mendes_Nothing Holding Me Back

‘There’s Nothing Holdin’ Me Back’ is nu te beluisteren. Zijn wereldtour ‘Illuminate’ start op 27 april.

Bekijk

De nieuwe single van Fais 'Ask Me Tomorrow' is uit

Fais Ask Me Tomorrow

Zanger, pianist en songwriter Fais, bekend van zijn eerdere samenwerkingen met Afrojack, brengt vandaag zijn eerste eigen single uit, getiteld: ‘Ask Me Tomorrow’.

Bekijk

Beth ditto brengt solo album ‘Fake Sugar’ uit op 16 juni

BETH DITTO BRENGT SOLO ALBUM ‘FAKE SUGAR’ UIT OP 16 JUNI

Single ‘Fire’ vanaf vandaag te beluisteren. Na een carrière van zeventien jaar als frontvrouw van garage-punkband the Gossip, kondigt Beth Ditto vandaag aan dat haar soloalbum ‘Fake Sugar’ op 16 juni a.s. verschijnt. De eerste single ‘Fire’ is vanaf nu te beluisteren. Gisteren was Ditto’s ‘Fire’ voor het eerst te horen op BBC Radio 1 als “Hottest Record in the World”. Het album ‘Fake Sugar’ is vanaf vandaag al te bestellen.

Bekijk

Mary J. Blidge releast op 28 april haar nieuwe album

MJB

Negenvoudig Grammy winnares, Golden Globe genomineerde en multiplatinum R&B legende Mary J. Blidge brengt haar dertiende studio album op 28 april uit: ‘Strength Of A Woman’. In combinatie met DJ Camper, Bam, Hit-Boy, en Kaytranada, zal het album samenwerkingen bevatten met Kanye West, Quavo (van Migos), DJ Khaled en Missy Elliot (naast nog vele anderen).

Bekijk

Nieuwe single The Kooks ‘Be Who You Are’ nu verkrijgbaar

The Kooks Best Of

In navolging van de aankondiging van hun ‘Best Of’ headline tour, die in minder dan een week was uitverkocht, maken The Kooks bekend dat ze op vrijdag 19 mei a.s. een album uitbrengen met daarop een verzameling van hun grootste hits. Op ‘The Best of…So Far’ komen klassiekers voorbij als ‘Naive’, ‘She Moves In Her Own Way’ en ‘Bad Habit’ maar ook twee nieuwe nummers: de single ‘Be Who You Are’ en ‘Broken Vow’.

Bekijk

Jamiroquai terug met nieuw album 'Automaton'

The return of the space cowboy: Jamiroquai komt met nieuw album ‘Automaton’

Vandaag komt het langverwachte nieuwe album van Jamiroquai uit, getiteld ‘Automaton’. Bijna vijfentwintig jaar na zijn debuut en zeven jaar na zijn laatste studioalbum keert Jamiroquai terug met misschien wel zijn meest dansbare album sinds het met multi-platina bekroonde album ‘A Funk Odyssey’ (2001).

Bekijk

Lorde komt met nieuw album

Lorde komt met nieuw album

Na de triomfantelijke terugkomst van Lorde met de single ‘Green Light’, komt de zangeres op 16 juni met haar album ‘Melodrama’. Op dit album is ook de single ‘Liability’ te vinden.

Bekijk

De dijk komt met nieuw album ‘groef’

De dijk komt met nieuw album ‘groef’

Met de nieuwe single ‘Liefje Liefje’ zet De Dijk de toon voor ‘Groef’, een album vol klassiekers en minder bekende nummers, die helemaal anders klinken dan voorheen. Er is daarnaast ook nieuw werk op het album te horen. ‘Groef’ is vanaf vandaag al te bestellen en komt op vrijdag 24 maart a.s. uit.

Bekijk

Thomas Azier brengt nieuwe single ‘Gold’ uit

Thomas Azier Gold

Thomas Azier brengt de single ‘Gold’ uit. Het nummer is afkomstig van zijn nieuwe album ‘Rouge’ dat op vrijdag 12 mei wordt uitgebracht.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog