Universal Music - Your Music Ondemand

HOOGTEPUNTEN EUROSONIC NOORDERSLAG FESTIVAL 2018

ESNS-logo

Artiesten, muziekliefhebbers en -professionals verzamelen zich wederom op Groningse bodem voor een nieuwe editie van het Eurosonic Noorderslag Festival. Vanaf vandaag tot en met zaterdag 20 januari treden verrassende Europese acts op en wordt er volop gedebatteerd over (trends in de) Europese popmuziek. We zetten enkele hoogtepunten, die je dit jaar zeker niet mag missen, alvast op een rijtje:

Bekijk

NOORSE SINGER-SONGWRITER SIGRID WINNAAR BBC SOUND OF 2018

Sigrid

De Noorse singer-songwriter Sigrid (Sigrid Solbakk Raabe) is bekroond met de titel BBC Sound of 2018. Een prestigieuze titel, die niet alleen in het land van popmuziek maar ook wereldwijd als toonaangevend wordt bestempeld. Een panel, bestaande uit meer dan 170 invloedrijke muziekexperts, heeft bepaald dat Sigrid in het rijtje thuishoort met oud-winnaars als Sam Smith, Haim, Jack Garrat en Michael Kiwanuka.

Bekijk

‘Genoeg Te Doen’: nieuw album en single van Jamai Loman

Jamai-Foto-door-Omar-Rosalina

Op 23 maart 2018 verschijnt het nieuwe album van Jamai. Op 26 januari 2018 wordt de eerste, gelijknamige, single uitgebracht. Dit heeft Jamai zojuist eerder zelf bekendgemaakt op zijn sociale kanalen.

Bekijk

ILSE DELANGE HEEFT ROL IN AMERIKAANSE TV SERIE ‘NASHVILLE’

Ilse DeLange

Ilse DeLange heeft een rol in 'Nashville'. Ze heeft in het TV programma De Wereld Draait Door aangekondigd in 2018 een rol te spelen in de populaire Amerikaanse TV serie.

Bekijk

TRIPLE PLATINA AWARD VOOR KENSINGTON

Kensington Control Cover

Het album ‘Control’ van Kensington heeft de triple platina status behaald. De Utrechtse band ontving de award uit handen van DJ en presentator Ronald Molendijk tijdens de uitzending van RTL Boulevard. De vier bandleden van Kensington werden geïnterviewd ter gelegenheid van de vijf uitverkochte Ziggo Dome shows, die gisteren van start gegaan zijn.

Bekijk

MARCO BORSATO ONTVANGT PLATINA AWARD VOOR NIEUW ALBUM ‘THUIS’

Marco Borsato Paradiso

Marco Borsato trad op in een uitverkocht Paradiso, waar hij samen met zijn band zijn nieuwe album ‘Thuis’ presenteerde. Tijdens de show verraste cabaretier Youp van ‘t Hek de zanger met een platina award. Fans hebben massaal het nieuwe album vooruitbesteld waarop tien liedjes te horen zijn, die het gevoel van ‘thuis zijn’ als onderliggend thema dragen.

Bekijk

NIEUW ALBUM U2 ‘SONGS OF EXPERIENCE’ OP 1 DECEMBER UIT

U2 new album

U2 brengt op vrijdag 1 december a.s. een nieuw album, getiteld ‘Songs Of Experience’ uit. Op dit veertiende studioalbum van de Ieren staan dertien tracks, waaronder de nieuwe single ‘Get Out Of Your Own Way’. Afgelopen augustus plaatste de band al een video op facebook van albumtrack ‘The Blackout’. In september kwam de eerste officiële single uit, ‘You’re The Best Thing About Me’.

Bekijk

SHAWN MENDES BRENGT OP 3 NOVEMBER ‘MTV UNPLUGGED’ LIVE ALBUM UIT

Shawn Mendes Unplugged

Op vrijdag 3 november brengt de populaire singer/songwriter Shawn Mendes zijn ‘MTV Unplugged’ live album uit. Het live album is opgenomen tijdens Mendes’ intieme show in The Theatre At Ace Hotel in Los Angeles, waar hij aftrapte voor de nieuwe series van het iconische TV programma MTV Unplugged. Naast uitgeklede versies van grote hits als ‘There’s Nothing Holdin’ Me Back’, ‘Mercy’ en ‘Stitches’ speelt en zingt Mendes ook een Kings of Leon-cover, ‘Use Somebody’, die hij over laat gaan in zijn eigen ‘Treat You Better’. Fans, die het album ‘MTV Unplugged’ vooraf bestellen, krijgen als dank de track ‘Don’t’ Be A Fool’ opgestuurd.

Bekijk

SOUNDTRACK BIJ FILM ‘OLAF’S FROZEN AVONTUUR’ OP 10 NOVEMBER UIT

Olafs_Frozen_Adventure_iTunes_NL

Voorafgaand aan de internationale première van de korte film ‘Olaf’s Frozen Adventure’, komt op vrijdag 10 november a.s. de Nederlandse soundtrack ‘Olaf’s Frozen Avontuur’ uit, met daarop elf liedjes uit de Nederlandstalige versie van de film, die vanaf 29 november a.s. in de bioscoop is te zien.

Bekijk

NIEUW ALBUM SAM SMITH ‘THE THRILL OF IT ALL’ OP 3 NOVEMBER UIT

Sam Smith

Op vrijdag 3 november a.s. komt het nieuwe album van de Britse singer-songwriter Sam Smith uit, getiteld ‘The Thrill Of It All’. Het is de langverwachte opvolger van zijn succesvolle debuutalbum ‘In The Lonely Hour’ (2014), waarvan er wereldwijd ruim 12 miljoen exemplaren zijn verkocht en dat in Nederland werd bekroond met triple platina.

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog